Prima pagină » Culinar » Aperitive » Paine umpluta cu cascaval si salam
Paine umpluta cu cascaval si salam

Paine umpluta cu cascaval si salam

01 iun. 2016, 11:17,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:16769;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

1 franzela (poti cumpara si o paine neagra)
200 gr salam
250 gr cascaval
100 gr bacon (optional)
20 gr unt

Mod de preparare:

1. Feliaza painea, dar nu de tot (cutitul nu trebuie sa patrunda in coaja de paine).
2. Taie painea apoi invers, astfel incat sa obtii mici patrate. La fel, cutitul nu trebuie sa patrunda de tot in paine.
3. Feliaza fin cascavalul. Pastreaza o bucata si da-o pe razatoare.
4. Strecoara bucatele de cascaval si salam intre patratele de paine. Nu uita sa pui si unt. Pune acum si baconul, daca ai.
5. Presara cascavalul ras peste paine.
6. Pune painea intr-o tava de copt si bag-o in cuptorul incins la 200 de grade Celsius. Cand s-a topit cascavalul, o poti scoate.

Donație lunară
Donează lunar pentru susținerea jurnalismului de calitate

Donație singulară
Donează o singură dată pentru susținerea jurnalismului de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
20 decembrie 2025
20 decembrie 2025