Breaking News
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:16769;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}
Ingrediente:
1 franzela (poti cumpara si o paine neagra)
200 gr salam
250 gr cascaval
100 gr bacon (optional)
20 gr unt
Mod de preparare:
1. Feliaza painea, dar nu de tot (cutitul nu trebuie sa patrunda in coaja de paine).
2. Taie painea apoi invers, astfel incat sa obtii mici patrate. La fel, cutitul nu trebuie sa patrunda de tot in paine.
3. Feliaza fin cascavalul. Pastreaza o bucata si da-o pe razatoare.
4. Strecoara bucatele de cascaval si salam intre patratele de paine. Nu uita sa pui si unt. Pune acum si baconul, daca ai.
5. Presara cascavalul ras peste paine.
6. Pune painea intr-o tava de copt si bag-o in cuptorul incins la 200 de grade Celsius. Cand s-a topit cascavalul, o poti scoate.
Donație lunară
Donează lunar pentru susținerea jurnalismului de calitate
Donație singulară
Donează o singură dată pentru susținerea jurnalismului de calitate