BZI LIVE

LIVE VIDEO – Până când vor apărea noi tulpini de coronavirus? Află răspunsul de la prof. dr. Carmen Dorobăț, medic primar boli infecțioase, oferit la BZI LIVE

Publicat: 04 apr. 2021

Luni, 05 aprilie 2021, de la ora 11:00, are loc o nouă ediție BZI LIVE cu temă medicală. De această dată, invitată în cadrul emisiunii este prof. dr. Carmen Dorobăț, medic primar boli infecțioase la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Medicul specialist va discuta despre noile tulpini de COVID-19, inclusiv despre cea cu două mutații descoperită în India, și dinamica virală a acestor forme modificate.

Un alt subiect ce va fi analizat face referire la sensibilitățile cu care rămân o parte dintre pacienții vindecați de COVID-19. Mulți ieșeni revin la spital în urma vindecării deoarece simt că nu mai pot respira, au dureri de cap și stări de oboseală. Invitata Roxanei Caraiman va spune cât sunt de grave sechelele lăsate de acest virus.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu