Local

Pană generală E-on în mai multe zone din municipiul Iași. Casa Pătrată, afectată de mai bine de o oră

Publicat: 20 nov. 2020
E-on a creat o pană de curent în mai multe zone din Iași

Sfârşitul de săptămână vine şi cu o pană generală de curent. Compania E-on nu a făcut niciun anunţ legat de faptul că mai multe zone din municipiul Iaşi vor rămâne fără energie electrică.

Printre cele mai importante instituţii din Iaşi a fost afectată şi Casa Pătrată a municipiului. Consiliul Judeţean şi Prefectura Judeţului au fost afectate de mai bine de o oră, nevand curent.

Deşi li s-a spus că situaţia se va rezolva până în 12.30, nici până acum problema nu a fost rezolvată.

De asemenea, în câteva zone din Iaşi se montează zeci de contoare noi pentru energie electrică. Acestea sunt schimbate din casele ieșenilor și montate în scările de bloc.

Facturi emise în secret de E.ON/DelgazGrid

O ieșeancă, clientă a companiei E.ON/DelgazGrid, a avut un șoc când a aflat că are de plătit nu mai puțin de 22 de facturi restante către compania cu capital german. Este vorba despre facturi pe care E.ON Energie România le-a emis în baza unui act adițional vreme de aproape 2 ani pentru servicii de asistență tehnică, dar despre care ieșeanca nu știa absolut nimic. Mai mult, facturile nu au ajuns niciodată la adresa ieșencei, iar aceasta a aflat întâmplător despre abonamentul surpriză când a verificat contul on-line deschis la E.ON.

O ieșeancă care este client al E.ON/DelgazGrid de mai mulți ani a fost pusă într-o situație total nefastă după ce a aflat cu stupoare că are nu mai puțin de 22 de facturi restante. Deși bună platnică, ieșeanca a descoperit de una singură faptul că timp de aproape 2 ani a fost facturată pentru servicii de care nu a beneficiat niciodată și nici măcar nu a primit vreodată notificări sau facturile fizice la adresa unde locuiește. Concret, este vorba despre facturi emise de E.ON Energie România în perioada 29.11.2017 – 30.08.2019 către ieșeanca Luminița Ionescu pentru „servicii de asistență tehnică”.

Ieșeanca a arătat că a încheiat în august 2017 la sediul E.ON România din Iași un contract de furnizare utilități gaze naturale și energie electrică pentru apartamentul său din municipiul Iași în care s-a mutat în vara aceluiași an. Cu ocazia semnării acestor contracte, la Centrul de relații clienți E.ON a fost pusă să semneze și un contract de asistență tehnică în baza căruia urma să beneficieze, prin plata unui abonament lunar în valoare de 28,00 lei, de „asistență tehnică calificată, revizii și verificări ale instalațiilor de energie electrică și gaze naturale”, precum și de intervenții în caz de nevoie.

Comentarii
  • Alooo primare, ai zis ca strici acea sandrana facuta ilegal acolo. Cat mai astepti ca Dascalu sa ia chirie? Acolo era o hala de prezentare, dar vad ca are RADACINI!
    Aloooo Chirica ai PROMIS ca o dai jos??

Adauga un comentariu