Eveniment-Social

Până pe 21 aprilie, la Cinema Ateneu, ieșenii se pot bucura de filme de calitate

Publicat: 19 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Până pe 21 aprilie la Cinema Ateneu ieșenii se pot bucura de filme de calitate
Ieșenii se pot bucura de filme de calitate în perioada 18-21 aprilie 2022,  la Cinema Ateneu se anunță o serie de filme bune

Ieșenii se pot bucura de filme de calitate în perioada 18-21 aprilie 2022, la Cinema Ateneu se anunță o serie de filme bune, care satisfac toate gusturile și categoriile de vârstă. Proiecții în premieră, filme pentru cei mici și două difuzări speciale în Săptămâna Patimilor. Există un program prestabilit prin care doritorii pot alege filmul pe care îl pot viziona începând cu 18 aprilie.

O nouă săptămână de filme începe la Cinema Ateneu, cu titluri proaspăt lansate sau care vor fi difuzate în Săptămâna Patimilor. Cinema Ateneu aduce producții românești și europene, filme de artă și animații, pentru toate categoriile de vârstă. Publicul ieșean are posibilitatea să petreacă timpul alături de cei dragi la un film bun. Refugiații ucraineni au acces gratuit la proiecțiile programate pe 18 și 20 aprilie 2022, de la ora 20.00.

afis pentru filmul febra lui Petrov
Filmul abordează o perioadă mai grea, este vorba despre viața Petrovilor în perioada gripei și va putea fi urmărit de la ora 20.00

Ieșenii se pot bucura de filme de calitate la Cinema Ateneu

coroana de spini si o cruce pe o biblie
Filmul este regizat de Mel Gibson și prezintă ultimele ore din viața lui Isus, interzis copiilor sub 14 ani

Săptămâna plină de filme, la Cinematograful Ateneu este prezentată de o serie de producții de calitate. Primul film care poate fi vizionat este „dogpoopgirl“, în regia lui Andrei Huțuleac, o comedie neagră despre pericolele internetului, de la ora 18.00.  Premiera filmului „Febra lui Petrov“, de Kirill Serebrennikov, vine direct din competiția oficială a festivalului de film de la Cannes 2021 și este o satiră politică urbană care poartă privitorul printr-o călătorie suprarealistă în delirul personajului principal, abordând teme precum relația dintre părinți și copii, creativitatea și ambiția unui artist, subliniind pe întregul său parcurs naționalismul rusesc exacerbat. Filmul abordează o perioadă mai grea, este vorba despre viața Petrovilor în perioada gripei și va putea fi urmărit de la ora 20.00, la care vor avea acces doar persoanele care nu sunt minore.

Madres Paralelas prezintă două mame perfect paralele, dar care se descoperă una pe cealaltă. Acesta este ultimul film al lui Pedro Almodóvar, leagă povestea unui schimb accidental de copii de războiul civil din Spania. Filmul are în centru două femei, necăsătorite, care rămân însărcinate din întâmplare. Femeile se împrietenesc pe măsură ce străbat împreună holuri de spital și influențează viața una celeilalte.

Cei mici sunt așteptați de la ora 15.00 la animația plină de magie „Encanto“, unde copiii o vor cunoaște pe încântătoarea Mirabel, la „Sonic the Hedgehog 2“ și comedia „Băieții răi“, aceștia vor vedea curajul personajelor principale în cea mai provocatoare escrocherie de până acum.

afis pentru filmul intre chin si amin de Toma Enache
Proiecții în premieră, filme pentru cei mici și două difuzări speciale în Săptămâna Patimilor

Filmele sunt alese pentru toate categoriile de vârstă

Ateneul din Iasi
Cinema Ateneu aduce producții românești și europene, filme de artă și animații, pentru toate categoriile de vârstă

Odată cu Sărbătorile Pascale, ieșenii sunt așteptați și la două proiecții special programate: filmul Între chin și amin, regia Toma Enache, pe 19 aprilie, ora 20.00, care vorbește despre îngrozitoarele torturi îndurate de condamnați în cadrul „Experimentului Pitești” și Patimile lui Hristos, cu Maia Morgenstern, pe 21 aprilie, ora 20.00. Filmul este regizat de Mel Gibson și prezintă ultimele ore din viața lui Isus, interzis copiilor sub 14 ani.

Cinema Ateneu aduce producții românești și europene, filme de artă și animații, pentru toate categoriile de vârstă. Publicul ieșean are posibilitatea să petreacă timpul alături de cei dragi la un film bun. Refugiații ucraineni au acces gratuit la proiecțiile programate pe 18 și 20 aprilie 2022, de la ora 20.00.

Ieșenii se pot bucura de filme de calitate, iar copiii au trei proiecții cu povești interesante și pline de magie. Elevii se pot bucura de vacanță și pot viziona mai multe filme prin care să se detașeze de realitate și să împărtășească spiritul de aventură alături de personajele principale. Cei care doresc să vizioneze proiecțiile de filme din această perioadă pot cumpăra biletele de pe site-ul www.cinemaiasi.ro, dar și la casieria Ateneului.

Adauga un comentariu