Sport

Panică în Italia! Trei meciuri din Serie A au fost amânate din cauza coronavirusului!

Publicat: 24 feb. 2020

Trei meciuri din Serie A au fost amânate din cauza epidemiei de coronavirus. Premierul Giuseppe Conte a anunțat că jocurile Inter – Sampdoria, Hellas Verona – Cagliari și Atalanta – Sassuolo, toate programate pentru sâmbătă, vor fi reprogramate.

Cele trei jocuri ar fi trebuit să aibă loc în regiunile Veneto și Lombardia, două regiuni în care s-au înregistrat numeroase cazuri de infectare cu coronavirus. Până în acest moment, în Italia au murit doi oameni din cauza virusului apărut la Wuhan. În România nu a fost raportat niciun caz până acum.

Pentru a nu risca nimic, Comitetul Regional al Ligii din Lombardia a decis amânarea mai multor meciuri. Dacă inițial era vorba despre 42 de partide, între timp numărul acestora a ajuns la 88, dintre cele 502 programate în total. Rămâne ca forul să anunțe datele la care acestea se vor juca. Până în acest moment, numai trei jocuri din Serie A se află pe lista partidelor amânate.
Totodată, școlile și liceele au fost închise, iar toate evenimentele publice au fost anulate. De asemenea, Marele Premiu de Formula 1 al Chinei nu va mai avea loc anul acesta pe 19 aprilie, din cauza focarului de coronavirus.

Oficialii competiției au anunțat că nu vor mai organiza la data programată evenimentul de la Shanghai, care urma să fie a patra cursă a sezonului 2020. Conform The Times, „discuțiile continuă pentru a se stabili dacă cursa va fi amânată sau anulată complet”.loading...

Adauga un comentariu