Local

Panică în Zanea! Mascații i-au ridicat pe doi dintre liderii romilor din Ciurea. Au fost băgați direct în arest – EXCLUSIV

Publicat: 14 nov. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Panică în Zanea Mascații i-au ridicat pe doi dintre liderii romilor din Ciurea. Au fost băgați direct în arest - EXCLUSIV
Mascații i-au ridicat pe doi dintre liderii romilor din Ciurea

În această seară, mai multe echipaje de poliție, inclusiv mascații din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS), au intrat peste romii din  Zanea, comuna Ciurea, pentru a pune în aplicare două mandate de executare a pedepsei pentru înșelăciune.

Doi dintre cei mai importanți romi din Ciurea au fost ridicați și băgați în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, urmând ca aceștia să ajungă într-un penitenciar.

Comentarii
  • Este vorba despre grasu cel care era femeia lui Adrian beleaua. Cat timp diamantul roz era la produs beleaua se întreținea sexual cu grasu. Acum sa aibă grija de el la Bulau.

  • Polițiști tâmpiți. De ce nu au mers și cu câteva canistre de benzina să dea foc la toată șatra… Trebuiau arși de vii cu toții…

  • De ani buni, cei doi (S.I. și S.C) au prejudiciat cu zeci de mii lei mai multe persoane care ofereau bunuri spre vânzare. Sub pretextul că sunt cumpărători de bună credință, după ce intrau în posesia mărfii, susnumiții căutau diverse motive pentru a nu mai plăti.
    Și astfel S.I., zis ” Imperialu’ ” împreună ginerele său S.C. „ajutați” de Justiția Română au cucerit un nou imperiu. Cel al penitenciarului Iași.
    Respectul meu la adresa poliției, magistraților procurori și judecători care au instrumentat acest caz !

Adauga un comentariu