Sport

Panică la FCSB! Bogdan Planic poate pleca liber și e dorit în campionate importante din Europa

Publicat: 21 feb. 2020

Bogdan Planic este unul dintre cei mai buni fundași centrali din România. Cum evoluțiile sale sunt din ce în ce mai bune, ofertele nu întârzie să apară. Chiar dacă FCSB susține că jucătorul mai are contract până în 2021, impresarul jucătorului spune că acesta ar putea pleca liber de contract, în vară, iar Gigi Becali nu i-a propus , încă, prelungirea înțelegerii.

„Planic se află în ultimele șase luni de contract cu FCSB. Nu i-au propus încă prelungirea contractului, dar suntem deschiși la negocieri. Jucătorul nu duce lipsă de oferte”, susține impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic.

Planic este dorit de mai multe cluburi din Europa. Fundașul sârb are oferte din campionate precum Germania, Franța, Rusia, dar și din țara natală, Serbia.

Universitatea Craiova l-a vrut pe Bogdan Planic

Impresarul jucătorului le-a răspuns și celor de la Craiova. Sorin Cârțu a declarat în această dimineață că echipa din Bănie îl vrea pe Bogdan Planic, iar Rotaru chiar a negociat cu Gigi Becali. Reacția impresarului a fost una categorică.

„Rotaru nu are bani pentru Planic”, a spus Zvonko Milojkovic pentru Digi Sport.

„Din ce știu, domnul Rotaru a făcut și o ofertă de un milion de euro pentru Planic, dar nu s-a putut legitima la momentul ăsta. Au fost discuții între Mihai Rotaru și Gigi, dar nu s-au finalizat. Da, au fost discuții pentru a fi luat de acum, dar nu puteam să-l legitimăm”, a spus Sorin Cârțu la Digi Sport.

Bogdan Planic a ajuns la FCSB de la Vojvodina

Planic a fost cumpărat de FCSB de la Vojvodina, în 2017. Gigi Becali a plătit pe jucător suma de 300.000 de euro.
28 de ani are Bogdan Planic.
2,3 milioane de euro este cota de piață a lui Planic, conform transfermarkt.com

Adauga un comentariu