Cancan

Panică la Pro TV! Adela Popescu este de negăsit. Prezentatoarea nu a venit la emisiunea „Vorbește lumea”

Publicat: 23 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Adela Popescu i-a dat emoții lui Cove marți dimineața, alături de care prezintă emisiunea „Vorbește lumea”, pe Pro TV. Actrița nu a ajuns la emisiune, iar Cove a fost îngrijorat. A sunat-o de mai multe ori, dar nu i-a răspuns.

„Vorbește lumea” a început cu subiectul momentului, infectările cu noul coronavirus ale unor vedete ce au participat la filmările „Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1. Între care Marcel Pavel, cel care a intrat în direct la „Vorbește lumea” și a făcut unele precizări. După ce s-a încheiat discuția cu celebrul cântăreț, Cova a sunat-o pe Adela, dar tot nu i s-a răspuns la telefon. „Nu am reușit să dau de ea. Se odihnește, a avut o noapte mai grea”, a spus prezentatorul.

Reacția lui Cove: „Nu am reușit…”

Nu e vorba de coronavirus, așa cum mulți telespectatori s-au gândit, ci de niște investigații pe care vedeta de la Pro TV a trebuit să le facă. Adela Popescu are o afecțiune digestivă, motiv pentru care zilele acestea nu s-a simțit deloc bine. Gabriel Coveșeanu (Cove) a dat, însă, asigurări că Adela Popescu nu are probleme cu virusul CoVid-19, care a devastat o lume întreagă, și că va reveni cât de curând în platoul „Vorbește lumea”, de pe Pro TV.

Adauga un comentariu