National

Panică pe Aeroportul Henri Coandă. O aeronavă este ţinută la sol – UPDATE

Publicat: 21 ian. 2020

UPDATE: Cursa aerienă operată de Ryanair, pe ruta București-Londra, din cauza unor posibile degajări de fum în interior a fost anulată. Aeronava s-a umplut de fum chiar în momentul decolării, imediat ce s-a ridicat de la sol și a survolat o oră Bucureștiul, ca să-și consume din combustibil, înainte de aterizare.

Potrivit primelor informații, avionul s-a întors pe aeroportul Otopeni la puțin timp după ce a decolat în direcția Londra, după ce în interiorul aeronavei ar fi existat niște degajări de fum.

În imaginile filmate de un pasager de la bordul aeronavei oamenii țipă și sunt îngroziți de fumul dens.

„- Opresc din aer?
– Opreşte!
– Mamă, murim aici, băi!
– Du-te frate şi zi-i!
– Doamne, ce e?”, se aud strigând pasagerii de la bordul avionului.

UPDATE: „Zborul Ryanair FR1006 București – Londra Stansted de astăzi, operat cu Boeingul 737-800NG înmatriculat EI-EVH, a decolat de la București cu patru ore întârziere și s-a intors la Otopeni la scurt timp după decolare.

Motivul este necunoscut.

Avionul în cauză a fost timp de câteva zeci de zile la Romaero pentru mentenanță iar aseară a fost mutat de la aeroportul Băneasa la Otopeni”, se arată pe pagina de Facebook a BoardingPass.

UPDATE: Aeronava trebuia să decoleze la ora 06.40 de pe Aeroportul Otopeni, spre Londra. Pasagerii au fost anunțati că aeronava este defectă. Călătorii au fost mutați într-un alt aparat de zbor, însă decolarea nu a fost posibilă nici de această dată, comunicându-le că și aceasta prezintă defecțiuni.

Știre inițială

Stare de alarmă pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală. Marţi dimineaţa, 21 ianuarie 2020, o aeronavă nu a decolat la ora prestabilită. La sute de minute distanţă, incidentul s-a repetat. Călătorii au aşteptat pe aeroport fără a avea mâncare şi apă.

Aeronava trebuia să opereze pe cursa Bucuresti-Londra, însă şi în aceste momente este ţinută la sol. Momentan nu se cunosc cauzele producerii incidentului.loading...

Adauga un comentariu