Actualitate

Papa Francisc stârnește furia Rusiei: „Partea rusă este revoltată de presupusele atrocități din partea militarilor”

Publicat: 29 nov. 2022
Papa Francisc stârnește furia Rusiei Partea rusă este revoltată de presupusele atrocități din partea militarilor
Papa Francisc stârnește revolta Rusiei după declarațiile despre soldații care luptă în Ucraina

Ambasadorul Rusiei la Vatican, Alexander Avdeev, a transmis un mesaj de protest față de declarațiile Papei Francisc, publicate în revista americană America magazine, despre atrocitățile atribuite militarilor ruși.

„În seara zilei de 28 noiembrie, am făcut o prezentare conducerii serviciului diplomatic de la Vatican, exprimându-mi indignarea față de declarațiile ciudate atribuite Papei Francisc în interviul său, publicat pe portalul America magazine publicat în Statele Unite. Partea rusă este revoltată de presupusele atrocități din partea militarilor ruși în timpul operațiunii militare speciale din Ucraina”, a declarat ambasadorul marți pentru TASS.

Diplomatul a menționat că „unitatea poporului multinațional rus este de nezdruncinat și nimeni nu va putea să o pună la îndoială”.

Papa Francisc a condamnat din nou războiul din Ucraina

Papa Francisc a condamnat din nou războiul din Ucraina și a precizat că statul rus este „cel care invadează”. De asemenea, Suveranul Pontif a precizat că acest lucru este foarte clar.

„Desigur, statul rus este cel care invadează. Acest lucru este foarte clar. Uneori încerc să nu precizez, pentru a nu jigni pe nimeni, ci mai degrabă pentru a condamna în general, deși este bine cunoscut pe cine condamn. Nu este necesar să dau numele”, a declarat Papa Francisc într-un interviu acordat revistei America.

Papa Francisc: „Dacă o națiune este chinuită, există cineva care o chinuie”

Papa Francisc, într-un interviu acordat revistei americane America, a transmis că Ucraina este o națiune chinuită, iar cei mai cruzi sunt soldații din Rusia. De asemenea, acesta a spus că nu este necesar să îi mai pronunțe numele lui Vladimir Putin.

„Când vorbesc despre Ucraina, mă refer la o națiune chinuită. Dacă o națiune este chinuită, există cineva care o chinuie. Când vorbesc despre Ucraina, vorbesc despre cruzime, pentru că am multe informații despre cruzimea trupelor care intră acolo. Cei mai cruzi sunt probabil cei care sunt din Rusia, dar nu provin din tradiția rusă, cum ar fi cecenii și așa mai departe”, a spus Papa.

„De ce nu-l pomenesc pe Putin pe nume? Pentru că nu este necesar, este deja cunoscut. Cu toate acestea, uneori oamenii se agață de detalii. Toată lumea știe poziția mea, cu sau fără Putin, fără a-i menționa numele”, a adăugat Papa Francisc.
Comentarii
 • Sa speram ca ,,ziaristii” CRIMINALI din Romanica sunt vaccinati.
  Asa, in maxim 5 ani Romania va fi curata fara ZOI CRIMINALE mancatoare de RAHAT !

  O sa fiti SPAZURATI, ZOILOR !!!! CRIMINALILOR, postati ADEVARUL!!!

  Armata rusa a filmat toate actiunile de gasire si eliberare a celor peste 35 de mii de copii rapiti de oamenii lui Zelenski pentru trafic de copii si de distrugere a celor 31 de laboratoare militare de arme biologice cu care JIVINELE voiau sa extermine populatia.
  Cand omenirea va vrea sa afle adevarul imaginile vor fi difuzate public.
  Cand va da inghetul, si in tara satanei Ucraina iarna vine mai devreme, 700 de mii de militari rusi vor spulbera Mafia Khazara nazista, si mascarada poponarului Zelenski care este fugit de mult in SUA, alta tara a satanei, se va incheia.
  In scurt timp trupe speciale engleze, germane si ruse vor intra in tara satanei Elvetia, si ii vor scoate din vizuina din Zuga pe reptilienii Rockefeller si Rothschild si tot neamul lor de reptile imputzite.

  ,,CÂTEVA ingrediente din vaccine: – Formaldehidă/Formalină – Otrăvire sistematică foarte toxică și cancerigen; – Betapropiolactonă – Substanță chimică toxică și cancerigenă. Poate provoca moartea/rănirea permanentă după expunerea foarte scurtă la cantități mici. – Timerosal (mercur) – Neurotoxină. Induce leziuni celulare, reduce activitatea de oxidare-reducere, degenerarea celulară și moartea celulară. Legat de tulburări neurologice, Alzheimer, demență și autism; – Ser fetal bovin – Recoltat de la fetuși bovini (vaci) prelevați de la vacile gestante înainte de sacrificare;- Culele fibroblastice diploide umane – celule fetale avortate. ADN-ul străin are capacitatea de a interacționa cu al nostru; – Celule de rinichi de maimuță verde africană – pot transporta virusul SV-40 care cauzează cancer, care a contaminat deja aproximativ 30 de milioane de americani ; – Acetonă – Poate provoca leziuni ale rinichilor, ficatului și nervilor; – ADN de la Circovirus tip-1 porcin (porc) ; – Culturi de celule pulmonare embrionare umane (de la fetuși avortați)’’
  https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

Adauga un comentariu