BZI LIVE

LIVE VIDEO – Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vladiceni va discuta despre Postul Crăciunului la BZI LIVE. Emisiune ce nu trebuie ratătă de niciun credincios – FOTO

Publicat: 11 nov. 2020

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni va fi din nou prezent în platourile BZI LIVE. Îndrăgitul preot va discuta joi, 12 noiembrie 2020, de la ora 12.30, cu moderatoarea emisiunii Roxana Caraiman despre Postul Crăciunului, care va începe pe 15 noiembrie. Conform spuselor din străbunici, Postul Crăciunului ar fi fost poruncit batrânului Crăciun de Maica Domnului, pentru că bărbatul tăiase mâinile soției lui. O pedepsise pe nevastă din cauza că o ajutase pe Fecioara Maria să nască. Așadar, Postul Craciunului se ține în cinstea celei care L-a născut pe Mântuitorul nostru.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu