BZI LIVE

LIVE VIDEO – Părintele Calistrat Chifan predică la BZI LIVE despre istoria sărbătorii Acoperământului Maicii Domnului – FOTO

Publicat: 29 sept. 2021

Joi, 30 septembrie 2021, începând cu ora 12:30, revine în studioul BZI LIVE părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași. Tema emisiunii din această săptămână o reprezintă marea sărbătoare ce are loc vineri, 01 octombrie 2021, Acoperământul Maicii Domnului. Părintele va vorbi despre istoria acestei sărbători și felul în care o putem cinsti cât mai frumos pe Fecioara Maria. Motivul marii sărbători a Acoperământului Preasfintei Născătoare de Dumnezeu a fost minunata descoperire făcută Sfântului Andrei, cel nebun pentru Hristos, când a fost înălţat până la al treilea cer.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Iar aduceți la voi bandiți de popi. Cine crede in cuvintele scrise de idioti in Biblie, are mari probleme cu capul. Besi, popa labagiu. Pleacă la munca in Spania, ca faci umbra pământului degeaba!

Adauga un comentariu