Eveniment-Social

Patinoarul de la Palas nu va fi deschis în decembrie 2020

Publicat: 07 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Patinoarul de la Palas nu va fi deschis în decembrie 2020
patinoarul Palas Iași nu va fi deschis în acest an

În condiţiile pandemice actuale, patinoarul Palas nu va fi deschis în decembrie 2020. Miile de ieşeni care veneau în această perioadă pe patinoar, nu vor mai putea să se bucure de acest mod de a petrece timpul liber.

Decizia oficialilor de la Palas vine în contextul pandemiologic prin care trece România în această perioadă, aceştia vrând să aducă o siguranţă sanitară pentru vizitatorii complexului comercial.

Anunţul închiderii Patinoarului de la Palas a fost făcut în urmă cu puţin timp

Pe o reţea de socializare, board-ul celor de la Palas au anunţat faptul că în acest an, patinoarul nu se va deschide în acest an.

” Ne-am propus să avem un decembrie la fel de magic??❄️
Cu toate acestea, având în vedere situaţia curentă, patinoarul Palas Mall nu va fi deschis. Ştim că pentru mulţi dintre voi patinoarul înseamnă una dintre cele mai mari bucurii ale sezonului de iarnă, însă am luat această decizie pentru a avea în continuare un loc sigur unde să ne petrecem timpul alături de cei dragi?
Ne bucurăm de minunatele luminiţe şi toate decoraţiunile pregătite, alături de brad şi surprizele ce vor urma” se arată în postarea publicată pe Facebook de Palas Iași.

Oamenii şi-au exprimat tristeţea prin intermediul comentariilor. Anunţul Palas Iaşi a venit ca o undă de şoc pentru cei care sperau ca şi în acest an se vor bucura de patinoar. Mai mulţi ieşeni şi-au exprimat tristeţea în legătură cu această decizie dar şi-au afirmat susţinerea în contextul greu pe care România îl traversează.

Patinoarul Palas Iași ajunsese o emblemă a Iașului, iarna

Lansat în 2012, patinoarul din Palas Iași se bucura de o atracţie nemaintalnita. Mii, zeci de mii de ieşeni veneau zilnic pentru a ” se dă pe gheață” trăind clipe unice. Pe fundalul unor melodii liniştitoare, de iarnă, patinoarul era un loc în care, cei mici şi cei mari se puteau distra. Patinoarul Palas, care era poziţionat în parcului avea o suprafaţă uriaşă, de 1200 mp şi putea găzdui până la 300 de persoane în acelaşi timp. La inaugurarea lui, în 2012, au mixat DJ Ranno Vollman dar şi alţi artişti locali dar şi naţionali. Preţurile pentru patinoarul de la Palas erau unele acceptabile, atât cei cu posibilităţi medii sau mai mici se puteau bucura de distracţie la maxim

Desigur, cel mai probabil, după ce pandemia va trece, patinoarul Palas va putea găzdui din nou miile de ieşeni sau turişti care vor veni la Asamblul Palas.

Ce poți face la Palas Iași

În pof faptului că pationoarul Palas nu va mai fi deschis în acest an, ieşenii pot admira alte atracţii la Palas Iași. Pe lângă sesiunea de shopping pe care o pot face în zecile de magazine de haine și nu numai, ieşenii pot să se plimbe în parcul complexului comercial. Parcul Palas a căpătat lumini specifice perioadei de iarnă. Toată gradina are parte de un joc de lumini unic în Iași. Din aceste considerente, cei care vor să admire şi să se bucure de atmosfera de iarnă sunt aşteptaţi la complexul comercial Palas Iași unde vor trăi momente de neuitat alături de cei dragi.

Adauga un comentariu