Prima pagină » National » Patron înjunghiat pentru 50 de lei. Agresorul lucra ca zilier pe şantierul victimei
Patron înjunghiat pentru 50 de lei. Agresorul lucra ca zilier pe şantierul victimei

Patron înjunghiat pentru 50 de lei. Agresorul lucra ca zilier pe şantierul victimei

13 mai 2024, 17:00,
BZI.ro, în National

Patronul unei firme de construcţii din Neamţ a fost la un pas de moarte după ce unul dintre muncitori l-a înjunghiat. Bărbatul, care lucra cu ziua, l-a atacat pe patron pentru că nu îi achitase 50 de lei.

Agresorul în vârstă de 28 de ani, a lucrat ca zilier pe şantier la o firmă de construcţii din Neamţ. Acesta s-a întâlnit cu administratorul firmei pe terasa unui bar din satul Oglinzi, unde au avut loc discuţii contradictorii în legătură cu remuneraţia pentru munca prestată.

Tânărul susţinea că mai are de primit 50 de lei, însă patronul a refuzat să îi dea această sumă. S-a ajuns la injurii şi a fost doar un pas până când agresorul a scos din haină o armă albă cu care şi-a înjunghiat victima în picior.

Făptaşul a încercat să lovească din nou, însă a fost oprit de martori.

Pentru fapta sa, tânărul a primit cinci ani şi şapte luni de închisoare cu executare şi trebuie să achite 3.000 de lei cheltuieli de judecată.

Decizia poate fi atacată la Curtea de Apel Bacău.

O femeie şi-a înjunghiat fiul şi a sunat la 112

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum o femeie de 58 de ani şi-a înjunghiat fiul, în vârstă de 34 de ani, apoi a sunat la 112 să spună că, de fapt, bărbatul şi-ar fi pus capăt zilelor.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie, de la Secția 1 de Poliție Rurală Borod, de la Serviciul de Investigații Criminale și specialiști criminaliști, însoţiţi şi de un medic legist din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Bihor.

Urmare cercetărilor s-a stabilit că, de fapt, femeia este cea care a comis crima.

Ea a fost reținută pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentată la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de omor asupra unui membru de familie, notează ebihoreanul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *