Bursa Barfelor

Patronul de la Fratello are o preferință mai puțin știută

Publicat: 03 apr. 2021

Pentru că e uichend, babele încheie rubrica cu una așa, mai de primăvară. Pe la urechile babelor bârfitoare a ajuns un zvon despre Cătălinuț Bleahu, patronul de la Fratello și Viperine. În urmă cu mai mulți ani, când nu era în etate, era recunoscut pentru firea foarte iubăreață. Zi de zi stătea în clubușorul din Tudor Vladimirescu și admira toate minoretele care lucrau pentru el ca ospătărițe. Le făcea complimente, le alinta, le mai scăpa și câte un bonus. Fetele erau încântate. Dar ce nu știau ele, este că urmau pe rând la o japcă organizată. Ce făcea Bleahu? După program, când să închidă și fetele casa, le lua cu lugu-lugu, chiar dacă ele refuzau.

Atunci când o fată s-a dus la baie ca să facă curățenie, a fost prinsă la înghesuială de Bleahu, care era încălzit rău. Dar nu cum s-ar aștepta cititorii. Nu s-a deschis la prohab, ci își umezea limba. A ridicat fusta fetei, a dat jos tot ce trebuie și s-a înfipt în zonele rușinoase. Cică fata nu s-ar fi supărat. Babele au aflat că era un fetiș de-al lui Bleahu. Acum, că lucrurile s-au lămurit și nu era vorba de japcă, babele parcă ar accepta o întâlnire cu Bleahu, dar să primească același tratament.

Comentarii
  • Babetele au pus buzele pe burghiul mandrinei si pentru ca au primit ciubucul dulce nu mai lovesc in celalalt. L-au preluat pe partener. Mai bine zis fostul asociat. Pilotul de curse decarteaza prin transnistreanca si loveste acum cu voi fix cum si-o lua el la buci inainte. Curva mai e lumea asta. Si ne referim la babe ca cu cele tinere ne-am lamurit. Salutari maldavancei din familia voastra care v-a facut legatura cu basarabeanca plangacioasa ca sa-l iertati pe bocanel misel.

  • Acest butoi libidinos cunoscut in iasi drept „morsa cu borseta” da limbi in ceasca de cand se stie. Cum credeti ca areusit sa o cucereasca pe parasuta aia?

  • Alo, Bleahu isi echipeaza fetitele cu strap-on (cu un vibrator din cauciuc) si le pune sa-l futa-n cwr… asa sa impinga nitel lutul la deal

  • Dar de unde stii tu bre Curinel Prafu cum ii ridica lutul? I-ai facut tu chirpici la deal cu manutele tale de slujbas la bojdeuca de ponturi? Vai vai ce urata exprimare. Nu-i frumos din partea dumitale. Vezi ca te-am ginit? Ce-ai cu omul? Nu te-a omenit? … Pare o rautate.

  • E prieten de pahar,cu marele manuel onofrei Leonid!care și sapa prietenii pe la spate,alături de scafandru un borat corupt!mai leahule,numai intri in groapa?nu te respect!

Adauga un comentariu