Bursa Barfelor

Patronul unui restaurant din Iași, combinat cu ospătărița de 18 ani

Publicat: 27 oct. 2021

Babele bârfitoare încheie rubrica de astăzi cu o informație de ultimă oră despre un personaj destul de ciudat de prin târg. Este vorba despre Petruț Botezatu, unul care are un restaurant în zona podului însângerat, cu nume de teatru. Eh, cică acest personaj, căsătorit de ceva vreme, a ajuns la vârsta crizei mijlocii, cu simpotome galopante. Nu demult, a început să facă angajări la restaurant, pe motiv că avea nevoie de personal. La interviu a apărut o ciută de vreo 18 ani, care i-a sucit mințile la propriu. Acum, cică omul e în limbă după fetișcană și s-a separat chiar de nevastă. Acum, cică ar fi ceva scandal de la împărțitul averii. Pe de altă parte, Botezatu vrea să-i arate minoretei cu vârstă de majoră că o duce bine și că nu trebuie să îngrijească de nevoile materiale. După cum a arătat viața, în momentul în care se termină banii, se termină și distracțiile cu carnea tare. Babele vor sta atente pe acest subiect, pentru a mai afla și alte cancanuri.

Comentarii
  • mai este un bun exemplu,o dintoloaga pe nume INNA MOROGAI,pe facebook #ina mrg,una care era plimbata prin dubai,grecia ,pe banii altor oameni!si cum erau salariile de 250-300 de euro ,pe vremea aia,cica ea ia spus lui ala:am sa consider ca nu vine din partea ta,ci din partea familiei tale,o idioata din moldova,cu o casa vai de capul ei!una care se trezea pe la ora 11 ,iesea zi de zi timp de 2 ani,pe banii unui mare fraier,v-as spune numele,dar nu merita,e vorba despre caracterul uman aici!acuma ea mare smechere in paris!cand a fost intrebata ce vine in atrii si ce pleaca din vene,pauza!cam asa sunt unii

  • iubita unui mare taran din transport ,a fost uvi,uvi=barbatul ideal,genul de femeie numai dupa barbati cu bani ,si dupa ce primea totul pe tava,era si lacoma,niciodata nesatisfacuta-o idioata!

Adauga un comentariu