Magazin

Patru contexte în care ar trebui să porţi rochie

Publicat: 05 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Patru contexte în care ar trebui să porţi rochie

Deşi tumultul vieţii de zi cu zi presupune multă libertate de mişcare şi rapiditate, deşi doamnele şi domnişoarele tind spre un look relaxat şi sportiv, cu toate acestea, rochia nu ar trebui să dispară din vestimentaţia feminină.

Această piesă vestimentară va rămâne întotdeauna un simbol al feminităţii şi eleganţei, al rafinamentului şi nobleţei, astfel că trebuie să îşi primească locul fruntaş şi binemeritat în ţinutele feminine.

Rochia în viaţa de zi cu zi

Chiar dacă ţi-ai propus să ai un outfit comod şi practic pentru activităţile de peste zi, nu înseamnă că trebuie neapărat să adopţi doar haine sport.

Varietatea de modele de rochii existentă pe piaţa de specialitate, te va ajuta întotdeauna să descoperi rochia potrivită oricărui context. Fie că ai activităţi de birou, fie că mergi mult pe jos sau predai într-o şcoală, fie că eşti medic sau eşti în ziua ta liberă şi mergi la cupărături, nu ezita să îţi creezi un look distins, alegând să porţi o rochie modernă şi comodă.

Un look urban casual

Vrei să pleci la plimbare prin oraş sau să faci o sesiune de cumpărături, atunci alege un model din categoria rochii tip sacou. Sunt rochii extrem de moderne, uşor de accesorizat şi potrivite contextelor de peste zi.

Se potrivesc oricărui tip de încălţăminte şi îţi vor da posibilitatea de a le purta cu geanta ta preferată. Sunt practice şi confortabile, îţi oferă libertate de mişcare şi te vor ajuta să ai un aer tineresc şi plin de vitalitate.

Ţinuta perfectă pentru birou

Petreci mult timp la birou şi în întâlniri importante, atunci alege să porţi o rochie dreaptă midi, în tonuri neutre. Adaugă un set de bijuterii discrete şi alege să porţi o pereche de pantofi cu toc mediu.

Accesorizează ţinuta cu o geantă de mână şi punctează-ţi stilul adăugând un sacou scurt sau o pelerină elegantă din stofă. Vei obţine astfel o ţinută plină de rafinament, dar şi comodă şi practică, ideală pentru o zi lungă petrecută la birou.

Stil şi rafinament la o întâlnire romantică

Rochia poate reprezenta punctul tău forte atunci când mergi la o întâlnire romantică. Alege un model de rochie îndrăzneaţă, adoptă lungimile medii şi acordă o mare atenţie încălţămintei şi accesoriilor.

Poartă-ţi rochia preferată cu pantofi cu toc, adaugă bijuterii generoase şi nu uita de geanta care poate crea un contrast cromatic. Tot pentru întâlnirile romantice poţi adopta modelele de rochii lungi şi drepte, acestea potrivindu-se perfect femeilor înalte şi cu o statură atletică. Adaugă o pereche de sandale cu toc, o geantă de mână şi bijuteriile potrivite.

Rochia în ţinutele elegante

Ai primit o invitaţie la teatru sau te pregăteşti să participi la un eveniment monden care impune un dress code elegant, atunci optează pentru o vestimentaţie rafinată, în care rochia va fi vedeta principală.

Modelele variate de rochii elegante te vor ajuta să faci cea mai bună alegere, optând pentru  varianta potrivită staturii şi siluetei tale, astfel încât să îţi punctezi discret frumuseţea şi eleganţa.

Adoptă o rochie clasică, realizată din texturi plăcute şi confortabile, îndreaptă-te către o cromatică neutră, alegând să dai culoare şi unicitate prin accesorii. Poatră-ţi rochia elegantă cu un set de bijuterii, cu o poşetă discretă şi adaugă perechea de pantofi cu toc. Adaptează-te anotimpului, adăugând un bolero sau o hăinuţă scurtă din blană.

Adauga un comentariu