National

Patru tineri din Focşani au încins un grătar în balcon și l-au scăpat de la etajul opt

Publicat: 16 mai 2022
tineri ce fac un gratar in balconul unui bloc
Petrecerea tinerilor a fost observată de un echipaj de jandarmi aflat în patrulare

Patru tineri din Focșani au scăpat un grătar de pe balconul unui bloc aflat la etajul opt. Obiectul metalic a căzut pe o mașină parcată lângă bloc, au precizat cei de la Jurnal de Vrancea.

Unul dintre petrecăreți a fost sancționat cu suma de 200 de lei.

Au încins un grătar în balcon și l-au scăpat de la etajul opt

Petrecerea tinerilor a fost observată de un echipaj de jandarmi aflat în patrulare. Cu puțin timp înainte ca aceștia să intervină, petrecăreții au scăpat grătarul de la balcon. Din fericire, în momentul în care obiectul a căzut de la înălțime, în zonă nu se afla nimeni.

Jandarmii l-au amendat pe unul dintre petrecăreți cu suma de 200 de lei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală.

„Seara trecută, în jurul orelor 19.00, un echipaj de jandarmerie, aflat într-o misiune de ordine publică, a observat în balconul unui bloc de pe bulevardul Unirii din Municipiul Focşani, un grup de patru persoane ce ascultau muzică la intensitate mare. În momentul în care echipajul de jandarmi se pregătea să intervină, unul dintre tineri a scăpat un grill metalic de la balcon, obiect ce în cădere a spart luneta unui autoturism aflat în parcare.

La fața locului și-a făcut apariția unul dintre tinerii petrecăreți, care a recunoscut că este grill-ul său și l-a scăpat din greșeală de la balconul apartamentului. Jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în cuantum de 200 lei pentru tulburarea liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat și i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere, bărbatul și documentele procedurale fiind predate Poliţiei Municipiului Focşani, pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Jandarmeria Vrancea.

Un copil de patru ani a căzut peste grătarul încins

Fiind vorba despre pericolul ce îl poate reprezenta un grătar încins nesupravegheat, amintim de cazul prezentat în edițiile anterioare ale Cotidianului BZI, în care reporterii prezentau cum un copil în vârstă de 4 ani a suferit arsuri de gradele 1 și 2 la gamba și mâna dreaptă, după ce a căzut peste grătarul încins.

Conform declarației ISU Bistrița-Năsăud, copilul în vârstă de patru ani a căzut peste un gratar încins, în localitatea Colibița. Un apel la 112 solicita intervenția de urgență a echipajelor de salvatori.

„Pompierii militari au fost solicitați să intervină în localitatea Colibița unde un băiețel în vârstă de 4 ani a căzut peste un grătar încins. Echipajul medical a găsit băiețelul la fața locului conștient. Acesta prezenta arsuri de gradul 1 și 2 la nivelul piciorușului și a a mâinii drepte pe o suprafață de aproximativ 7%.”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița Năsăud.

Pe de altă parte, într-o marți seara, mai exact pe 22 iunie 2021, în jurul orei 22.30, a fost semnalat un incendiu la un apartament situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, din municipiul Iași. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cauza unui grătar încins în sufragerie.

Precizăm din nou că patru tineri din Focşani au încins un grătar în balcon și l-au scăpat de la etajul opt.
Adauga un comentariu