Cancan ultimă oră

Pe cine ar alege Amna dintre Zanni și Jador? Iată răspunsul fostei concurente de la Survivor România

Publicat: 02 apr. 2021
Zanni, Amna și Jador
Întrebată cu cine ar face un copil dacă ar fi să aleagă între Zanni și Jador, Amna a răspuns fără să stea pe gânduri: Jador.

Amna nu a făcut mulți purici la Survivor România, dar, în perioada scurtă petrecută în Republica Dominicană, și-a format o părere despre fiecare concurent. Ce a spus, însă, despre Jador?

Prima concurentă eliminată din competiția transmisă pe Kanal D, din motive medicale, însă, avea să facă declarația șoc: despre ea și Jador! Cu el ar vrea Amna să aibă un copil, în ciuda faptului că pe manelist nu prea-l suportă nimeni de acolo, grație conflictelor frecvente care au apărut. Întrebată cu cine ar face un copil dacă ar fi să aleagă între Zanni și Jador, Amna a răspuns fără să stea pe gânduri: Jador.

Amna a ales: Jador sau Zanni? Cu cine ar face un copil

Iată întrebarea la care Amna l-a ales pe Jador: ”În urma unui atac extraterestru, rămâneți tu, Zanni și Jador. Trebuie să asiguri perpetuarea speciei. Pe cine alegi?” Iar răspunsul a fost fără ezitare, ”pe Jador, e fratele meu!”

Amna, de fapt, mărturisea, imediat ce a părăsit competiția, că este o chimie între ea și Jador. Și imediat l-a caracterizat ca fiind un tip „foarte mișto”.

”Jador este foarte ok, am avut o chimie foarte strânsă cu el și, da, este un om foarte mișto!”, a spus Amna. Iar Faimosul i-a întors complimentul. ”Mă bucur că a plecat, pentru că avea probleme grave de sănătate și trebuia să meargă să le rezolve. Mă bucur că a venit aici și am cunoscut-o. Este o fată extraordinară. Este o fată foarte bună, cu suflet mare, are școala vieții, îmi pare bine că a venit aici”, spunea Jador.
Adauga un comentariu