Cancan

Pe cine are Michaela Prosan ca iubit. Frumoasa actriță așteaptă un copil

Publicat: 15 oct. 2021
Michaela Prosan este misterioasa cand vine vorba de iubit
Michaela Prosan este insarcinata si cu toate acestea nu a dezvaluit identitatea persoanei iubite

Michaela Prosan, frumoasa actriță din serialul „Fructul oprit” va deveni în curând mamă deși nimeni nu știe pe cine are ca iubit. Actrița în vârstă de 29 de ani este îndrăgită pentru rolurile sale și temperamentul său delicat. Fire ambițioasă, Michaela Prosan a muncit de mică, a participat la numeroase cursuri de actorie, workshop-uri, a făcut reclame și scurtmetraje.

Extrem de discretă pe plan personal, actrița a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, în care se observă bucuria acesteia și faptul că așteaptă un copil. În schimb, identitatea iubitului este un mister. Actrița nu a dezvăluit numele acestuia, ci a postat câteva poze alături de cel care îi este alături ca iubit.

Cariera Michaelei Prosan

Traseul profesional al frumoasei actrițe a fost unul palpitant. Înainte de a ajunge celebră pentru rolurile sale din serialele românești, Michaela Prosan a realizat reclame, scurtmetraje și a încercat să își dezvolte talentul actoricesc. Mihaela Prosan a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică, dar înainte să devină celebră pentru rolurile sale, actrița s-a implicat în numeroase proiecte.

După terminarea facultății la UNATC, frumoasa actriță a jucat pe mai multe scene din țară. Primul său rol care avea să îi asigure o carieră de succes a fost personajul Mona din spectacolul „Steaua fără nume.”, pe care l-a jucat prima dată în anul 2014. Tot în acest an, Michaela Prosan a apărut în scurtmetrajul „This Thing Called Love.”

Frumoasa actriță mărturisește într-un interviu că serialul care i-a adus un succes deplin și satisfacție enormă a fost rolul Soniei Caragea pe care l-a primit în serialul „Fructul oprit” în anul 2018:

„Fructul oprit” a apărut în viața mea după o perioadă în care nu mi se legau proiecte, o perioadă plină de nemulțumiri, de uși închise.”

După succesul ei în acest serial, Michaela Prosan a primit un rol și în serialul „Sacrificiul”, unde actrița demonstrează încă o dată cât este de talentată.

Cine este iubitul misterios al Michaelei Prosan?

Michaela Prosan a dorit să țină secret numele iubitului și viitorului tată al copilului ei. Discretă din fire, aceasta a publicat câteva poze pe Instagram în care este alături de bărbatul misterios din viața ei. Actrița este extrem de fericită în brațele acestuia, cei doi așteptând cu nerăbdare să devină părinți.

Michaela Prosan, frumoasa actriță de 29 de ani, așteaptă un copil. Vestea a fost primită cu bucurie de admiratorii acesteia după ce a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii cu burtica ei. Din poze se observă bucuria acesteia și faptul că abia așteaptă să devină mamă.

Michaela Prosan continuă să fie și în prezent o apariție spectaculoasă, fiind apreciată de public nu doar pentru rolurile sale din serialele românești, ci și pentru temperamentul său delicat. Frumoasa actriță așteaptă un copil alături de iubitul ei misterios lângă care și-a găsit fericirea.

Adauga un comentariu