Titlurile zilei

Pe Facebook se luptă pentru țară, iar la Tomești cultivă Cannabis. Unul dintre liderii mișcării #Rezist, ridicat de procurorii DIICOT!

Publicat: 24 oct. 2019

Un ieșean a fost „săltat” de anchetatori din pat. La percheziție au fost descoperite trei kilograme de cannabis în casa acestuia, conform procurorilor ieșeni. Oamenii legii au precizat că au propus arestarea preventivă a lui Adrian Dolniceanu, iar judecătorii l-au plasat în arest la domiciliu.

Anchetă incendiară a oamenilor legii din Iași! Unul dintre obișnuiții protestelor din centrul Iașului a fost luat în vizor de anchetatori. Astfel, în urmă cu două nopți, polițiștii, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), au descins în casa lui Adrian Dolniceanu. După primirea unor informații, anchetatorii de la Antidrog au efectuat percheziții în casa unuia dintre cei mai vocali membri #Rezist. Perchezițiile au fost finalizate spre miezul nopții, iar Dolniceanu a fost „săltat”. Individul a fost băgat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Plasat în arest la domiciliu

Adrian Dolniceanu și-a construit o adevărată seră la Tomești, în care cultiva cannabis. „La data de 23.10.2019, procurorii DIICOT- S.T. Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului D.A, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc”, au precizat procurorii DIICOT. Dolniceanu s-a apucat de afaceri împreună cu soția sa. „În fapt s-a reținut că, în cursul anului 2019, cu sprijinul soției sale, inculpatul a înființat pe raza comunei Tomești, județul Iași, la adresa la care locuiesc cei doi împreună cu fiica minoră, pe terenul curții situat în spatele casei, în interiorul unor sere (construcții pe cadru de lemn, acoperite cu folie din plastic), o plantație ilicită de cannabis de tip indoor, constituită din mai multe plante de cannabis, în scopulrecoltării și obținerii drogului de risc cannabis (inflorescente), droguri destinate atât comercializării, cât și consumului personal”, au mai precizat procurorii.

A deținut recent și un service auto

De pe plantația sa, Dolniceanu a obținut o cantitate impresionantă de droguri. „În urma percheziției domiciliare, au fost ridicate 3 kilograme de cannabis, precum și alte bunuri și materiale utilizate în derularea activității infracționale”, au mai precizat procurorii. În cursul zilei de ieri, inculpatul a fost prezentat Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Instanța a fost una blândă și l-a plasat în arest la domiciliu. Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași și cu sprijinul polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Bacău, Alba, București și Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Din câte se pare, Adrian Dolniceanu a deținut până de curând un service auto. Surse din cadrul anchetei au precizat că acesta ar fi cultivat cannabis de o perioadă destul de mare de timp.loading...

Comentarii
  • ,,Instanța a fost una blândă…..,, . Acum trebuie să ne explicăm de ce este orașul plin de droguri. Mda! Arest la domiciliu pt 3 kile de droguri. Păi atunci dacă pt 3 kile de droguri te lasa acasă, ce pretenții să mai ai la ăia care vând si împînzesc orașul cu etnobotanice, sau zeci de grame de iarbă?! România lucrului bine făcut! Curaj băieți! Nu se întâmplă nimic grav dacă te prinde!

  • Hopa ! Păi urmărirea zilnică a cazului prin publicarea de articole pe acest subiect ar deturna atenția de la problemele lui barna cu fondurile europene, și ar spori mândria tefelistă. Ca ieri îmi aduc aminte de fiul unui Mare Nume ministerial care s-a împiedicat in Iași cu probleme asemănătoare, numa’ că ăla nu era „lider” (pffffff). Da-da, menționarea zilnică a subiectului ar motiva tefeliștii să își pună intrebări. Răspunsul va veni in turul unu, odata cu ieșirea lui barna din cursă. Bai-bai si nea cioloș ca prim-ministru cu ocazia asta.

  • Pe mine ma amuza ca e trecut la droguri de risc canabisul, nu e cu nimic peste atotprezentul alcool, de fapt sansele sa devii dependent sunt mai mici decat la alcool. De asta in anumite state din us sau anumite tari e legal, pentru ca e un drog recreational ba chiar ajuta anumiti pacienti cu anumite boli cum ar fi cancer sau parkinson, daca era vorba de cocaina sau heroina da am fi putut spune ca e periculos, asa ma face sa rad ca e privita treaba ca si cum ar fi mare interlop

  • Pai sa schimbe legea tefelistii si gata. Hop si cannabisul va fi la chioscurile de covrigi. Daaaa,asta crescatorul de canepa, i-ar trebui un Parkinson. Dea Domnu !

Adauga un comentariu