Local

Pe pagina Consiliului Local Rediu, comentariile sunt șterse. Primarul comunei, Ciprian Grosu, pune pumnul în gura cetățenilor

Publicat: 02 mart. 2023
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Pe pagina Consiliului Local Rediu comentariile sunt șterse. Primarul comunei Ciprian Grosu pune pumnul în gura cetățenilor
Pe pagina Consiliului Local Rediu, comentariile incomode sunt șterse de administratorul paginii

Mai mulți localnici ai comunei Rediu susțin că toate comentariile trimise pe pagina Consiliului Local al Primăriei Rediu sunt blocate de către administratorul paginii. Primarul comunei Rediu, Ciprian Grosu, se pare că închide gura cetățenilor care semnalează diferite probleme ce sunt în comună. Unii locuitori susțin că singurul mod în care se mai poate atrage atenția sunt grupurile de pe rețelele de socializare. Așadar, pe pagina Consiliului Local Rediu, comentariile sunt șterse

Mai multe probleme semnalate în comuna Rediu și apărute în spațiul public, pe pagina Consiliului Local Rediu, au fost șterse de cel care administrează pagina Consiliului Local Rediu, la ordinul primarului Ciprian Grosu. Pentru a nu fi pus în situația de a da prea multe explicații și a nu vedea și ceilalți membri ai paginii, primarul comunei Rediu își pune angajații primăriei, plătiți din bani publici, să îngrădească dreptul la libera exprimare.

Pe pagina Consiliului Local Rediu, comentariile sunt șterse

Ciprian grosu
Primarul comunei Rediu, Ciprian Grosu susține ca nu el administrează pagina Consiliului Local Rediu. Aceasta este adminitrată de doi consilieri locali Liviu Dobre si Sebastian Baciu

Cetățenii comunei Rediu îl acuză pe primarul Ciprian Grosu că le pune pumnul în gură. Acesta ordonă către cei care administrează pagina Consiliului Local Rediu să șteargă comentariile incomode. Aceștia susțin că foarte multe solicitări sunt șterse.

„Cine administrează contul le poate șterge. Întrebarea se pune altfel. Cine nu are ce face și cine e deranjat de comentariile lăsate de cetățeni și dorește să fie ascunse? Asta e întrebarea corectă”, declară Georgiana Tudor, localnic din comuna Rediu.

Mai grav este faptul că aceste comentarii sunt șterse în timpul ședințelor de Consiliu Local, ședințe ce sunt publice, iar fiecare cetățean ar trebui să aibă dreptul la replică.

„Comentariile au fost șterse în timpul ședinței. Cei care administrau pagina erau acolo, în sală, deci de aceea zic”, susține un alt locuitor al comunei Rediu.

Unii cetățeni spun că au fost blocați pe toate grupurile Primăriei Rediu, grupuri ce sunt administrate de Ciprian Grosu. Acesta cenzurează toate persoanele care doresc explicații despre neregulile din comuna Rediu.

„Și pe mine m-au blocat pe toate grupurile administrate de Constantin Ciprian Grosu. Ca să nu mai vorbim de cenzură…”, declară Doru Leonte pe o rețea de socializare.

Primarul comunei Rediu nu administrează pagina Consiliului Local

text
Întrebările incomode sunt șterse în timpul ședințelor online ale Consiliului Local Rediu

Primarul comunei Rediu, Ciprian Grosu, susține că pagina Consiliului Local Rediu este administrată de doi consilieri locali, Liviu Dobre și Sebastian Baciu.

Acesta sugerează că toate comentariile sunt șterse în mod intenționat de cei doi consilieri locali pentru a da vina pe primarul comunei, Ciprian Grosu.

„Domnul Liviu Dobre și Sebastian Baciu sunt administratori pe pagina Consiliului Local, nu eu. Ei cenzurează cetățenii din comună pentru a mă învinui pe mine”, declară Ciprian Grosu.

Consilierul local Sebastian Baciu a declarat pentru reporterii BZI că pagina este administrată de toți consilierii locali, dar și de un apropiat al primarului, care modifică mesajele în timpul ședințelor de Consiliu Local.

„Într-adevăr, pagina este administrată de toți consilierii, însă în timpul ședințelor Consiliului Local este un apropiat al primarului care modifică textele”, declară Sebastian Baciu, consilier local al comunei Rediu.

Așadar, pe pagina Consiliului Local Rediu, comentariile sunt șterse de doi consilieri, după cum susține primarul comunei, Ciprian Grosu. Sebastian Baciu și Liviu Dobre le șterg intenționat pentru a crea motiv de gâlceavă între primar și cetățenii comunei.

Comentarii
  • La cat de prosti sunt aia la Rediu ar fi in stare sa voteze din nou cu oamenii lui fănică și haidău , le place sărăcia , prostia și noroiul

  • Dar pe pagina primariei Iasi lasa Chirica si gusterii lui sa apara comentarii despre mafia de acolo? Sau nu aveti voie sa scrieti despre asta?

  • Sunteti toti niste panarame daca ganditi asa.Indiferent cine este primar numai sa faca lucruri bune pentru comunitate, asta ne dorim.Pana acum nu am vazut nimic concret din partea actualului primar,numai cearta si ura altceva nu.Sa se apuce de treaba si sa stea 20 ani in fruntea comunitatii..

Adauga un comentariu