Bursa Barfelor

Pe prima nevastă o îmbrăca în fâș, la a doua a trecut la blănuri! Tăți râd pe la spatele lui!

Publicat: 05 mart. 2021

În continuarea rubricuței, babetele bârfitoare vă prezintă una despre un nene patron pe la crâșma din târg, respectiv Sorelli. Este vorba despre nimeni altul decât Bogdănel Burghiu. Cică tătă lumea din anturagiul lui Bogdănel râde pe la spate de el. Cică oamenii sunt amuzați nevoie mare de faptul că, pe prima nevastă, Bogdănel o îmbrăca numai în fâș, în vreme ce, la a doua, Mireluș Chircita, a trecut la blănuri. Gurile rele spun că, de fapt, cea de-a doua nevastă e mai mult pe interes, decât din dragoste pură, însă babetele bârfitoare nu au de unde să știe treaba aiasta cu certitudine! În orice caz, nimeni nu îi spune treaba asta în față lui Bogdănel, numai că tăți și-au făcut deja o impresie despre Mireluș – și nu e una tocmai bună!

Comentarii
  • La cat e de bolovan si avar si-a facut casa pe o colina vestita, pe cand era cu fasata, pe terenul in care fusese un cimitir vechi. A durat mult pana a curatat ciolanele gasite de buldo la excavare pentru temelie. Intre timp, cat napasta dizainarea, bocanila dadea sub coada la artista momentului cateva strazi mai jos intr-o vila inchiriata. Isi tinea ibovnica palmata aproape de casa ca sa nu se prinda lumea ca el era curvar sadea. Cam asta e ciuf cu stuchit in freza. Dar ca s-o linistim si pe blanoasa ii spunem ca stim unde-si cauta, de prin toamna anului trecut, dorul barbatelul ei cat ea e mierla prin beciuri din oras. Indiciul e in agenda telefonului lui. E cu nume de barbat si incepe cu litera C si se termina cu … nu cu T. Nu fiti rai! Sa stii, draga fata, ca omul tau cum devine insurat cum da prin laturi. Asa cum a fost si-n cazul tau. Cum erai tu vioara a 2 a pe vremuri asa e alta acum. Sa fii sanatoasa ca o sa le duci pe toate. Exista un Dumnezeu si le aseaza bine. Pregateste-te de predare de mandrete de barbat. Apropo, ii plac iar blondele.

  • Bai BMGule esti cu capul serios. Tu finantezi Baba sa iti faca fericita toanta. Dar nu uita ca Baba cu inca un tembel ca si el la niste alegeri locale iti poceau fosta soacra care azi pleaca dintre noi. O numeau cretinoizii madam Zdrontiu. Ia fa tu un moment de reflexie asupra vietii. Ai fost, esti si vei fi un om de nimic. Doamna doctor ti-a schimbat destinul fraiere. Te-a rupt de zaharul vanilinat care te facea sa stranuti des si te pricopsise si cu ticul de ati freca narile ca un urangutan.

  • Guzgan Burghiu rupe fâșul la una fără blană în zona inghinală care este blondă și creață și poartă măști de culoare galbenă. Îi livrează la apartamentul oferit ei din complexul Teuton trandafiri cu petale în curcubeu de la florăria de lângă Esubțire.

  • Bai ce panarame de oameni,rai și invidioși bulan gii frustrați lăsați omul în pace lacheilor santeți invidioși pe succesul sau vreți taxa de șmecher bai rîsurilor

Adauga un comentariu