Local

Pedepsit de magistrații ieșeni pentru că a fugit de la locul accidentului

Publicat: 30 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pedepsit de magistrații ieșeni pentru că a fugit de la locul accidentului

Un individ s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor ieșeni, după ce a fost acuzat că ar fi fugit de la locul comiterii unui accident.
Judecătoria Iași a dispus recent condamnarea lui Dan Marian Vasile la un an și patru luni de închisoare, cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, fie în cadrul unei instituții aflate în subordinea Direcției de Asistență Comunitară Iași, fie în cadrul unei instituții aflate în subordinea Direcției Exploatare Patrimoniu Iași”, au precizat judecătorii. Sentința nu este definitivă, ea putând fi contestată.

Procesul bărbatului a început pe data de 8 februarie 2019. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, în urmă cu câteva luni, acesta a urcat la volanul unui vehicul, a comis un accident rutier cu pagube materiale, după care a plecat fără încuviințarea polițiștilor. Ulterior, oamenii legii au efectuat cercetări și au dat de urma individului.

Adauga un comentariu