Local

Pedepsit după ce a urcat băut la volan și a comis un accident

Publicat: 28 mart. 2020

Un bărbat a fost pedepsit de judecătorii ieșeni după ce a fost acuzat că a urcat „parfumat” la volan. Magistrații Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui Marian Rusu la un an și șase luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere sub influența alcoolului.
Pe de altă parte, instanța a constatat că procesul a încetat sub acuzația de vătămare corporală din culpă, după ce partea vătămată, C.C., și-a retras plângerea prealabilă.

„Inculpatul Rusu Marian va presta o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Primăriei Comunei Plugari sau în cadrul Direcției de Asistență Socială Iași, pe o perioadă de 60 de zile”, au spus judecătorii.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată.

Marian Rusu a urcat băut la volan

Procesul bărbatului a început în urmă cu câteva luni. Asta, după ce Marian Rusu a fost reținut pentru 24 de ore, de pe 20, până pe 21 septembrie 2019.
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, la data respectivă, Marian Rusu a urcat băut la volan și a comis un accident rutier cu victimă, dând cu mașina peste un bărbat. În urma impactului, la fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție și medicale. Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sfântul Spiridon”, din Iași.
Adauga un comentariu