Actualitate

Pedepsit pentru că a cerut demisia lui Călin Popescu Tăriceanu: Andrei Gerea, schimbat din fruntea filialei ALDE București

Publicat: 19 feb. 2020

Andrei Gerea a fost schimbat din funcţia de preşedinte al filialei ALDE București, după ce deputatul îi ceruse public demisia lui Călin Popescu Tăriceanu de la conducerea partidului, pe motiv că acesta „contribuie decisiv la disoluția ALDE”.

Astfel, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a organizației, deputatul Varujan Vosganian şi preşedintele TLDE, Claudiu Daniel Catana, au fost desemnaţi, marţi seara, copreşedinţi interimari ai ALDE Bucureşti.

Motivul care a stat la baza deciziei Consiliului de Coordonare al ALDE Bucureşti de a-l schimba pe Andrei Gerea a fost legat de ”lipsa de implicare a acestuia în coordonarea filialei Bucureşti”, se arată sursa citată.

De asemenea, Consiliul de Coordonare al ALDE Bucureşti a decis să îi desemneze în calitate de copreşedinţi interimari pe deputatul Varujan Vosganian şi pe preşedintele organizaţiei de tineret a ALDE, Claudiu Daniel Catana.

„Decizia luată în şedinţa de marţi va fi înaintată Biroului Politic Executiv al ALDE, cel care va aproba modificările stabilite în şedinţa filialei”, precizează sursa citată.

Adauga un comentariu