Actualitate

Penibil! Securistul Victor Ponta a stabilit un record în Parlamentul României

Publicat: 03 dec. 2019

Victor Ponta a stabilit, luni, un record greu de egalat în istoria Parlamentului României! Preşedintele Pro România a vorbit, la şedinţa solemnă a Parlamentului, cu prilejul Zilei Naţionale, doar 51 de secunde! Este cea mai scurtă alocuțiune a unui președinte de partid.

Din cele 51 de secunde, 17 au reprezentat formulele de politețe la adresa celor prezenți, de la președintele Klaus Iohannis, la membrii corpului diplomatic. Mesajul propriu-zis a durat numai 34 de secunde, în care a vorbit despre bunăstarea românilor, adăugând că aceştia speră că politicienii se vor ridica la nivelul aşteptărilor acestora.

„După atât de multe frumoase şi îndreptăţite cuvinte spuse până acum, cred că este suficient ca, în numele grupului Pro România, să adresez un mesaj de sănătate şi bunăstare tuturor românilor obişnuiţi, cei care se trezesc dimineaţa şi duc copiii, nepoţii la şcoală, merg la muncă, plătesc taxe, impozite, îşi văd viitorul alături de România într-o formă sau alta şi să speră doar că noi, cei de aici prezenţi în această zi, reuşim să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor lor. La mulţi ani!”, a spus Ponta.loading...

Adauga un comentariu