Eveniment-Social

Penibilitate maximă! La protestul lui Tudorel Toader au fost doar… două persoane

Publicat: 20 feb. 2020

Momente penibile în faţa celei mai vechi universităţi moderne din România. Doi oameni au decis să organizeze un protest. Protestul era împotriva actualului rector UAIC, prof. univ. dr. Tudorel Toader. Întreaga formă de prostest s-a dovedid a fi un fiasco pentru că, deşi organizatorii se lăudau că vor participa peste 1000 de persoane, concret, la eveniment au fost doar două persoane.

Atitudinea acestora este reproșabilă, mai ales că în urmă cu ceva timp, aceştia au adus şi prejudicii spaţiului public, postând pe diverse obiecte publice mesaje împotriva rectorului.

Comentarii
  • Ziaristul a gresit bine. A scris „prostest”. Si asa a fost. In afara de cativa zabauci, toata lumea e foarte multumita de Tudorelul. A pus pe fagas lucruri lasate de mult timp deraiate. Si a dat bani oamenii, nu sa-i ia, ca precedentul.

  • Un adevarat profesionist. Asa stim sa pretuim valorile iesene? De ce nu dati public cine sunt de fapt acesti protestatari, ce studii au, ce au facut si ce fac bun pentru ieseni ? Hai sa-i vedem si noi pe acesti indivizi iohanisti

Adauga un comentariu