Magazin

Pentru ce să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Publicat: 12 nov. 2020

Dotările standard de SIGURANȚĂ incluse în prețul unui apartament nou – doar unul din multitudinea motivelor pentru care merita sa faci o astfel de mutare

Vezi noile apartamente Made ToMeasure – UNIQUE Residence Sf. Andrei, din zona Palas

Câți dintre noi nu și-au dorit să nu se întâlnească cu griji de genul: „am încuiat ușa când am plecat de acasă? ”, „am scos fierul din priză?”, „am închis robinetul la apă?”, „există oare, riscul că vreunul din copii să introducă vreun obiect metalic  în priză?” etc.? Foarte mulți dintre noi ne-am confruntat cu astfel de situații, nu e așa?

Câți dintre noi știu însă că pot să uite de astfel de griji sau ca pot sa facă ceva în acest sens?  Foarte putini, deoarece nu sunt mulți aceia care știu că un complex rezidențial marca UNIQUE Residence asigură în dotările standard, sisteme de SIGURANȚĂ și de PROTECTIE SMART Home:

  • detecție și alarmare la incendiu și monoxid de carbon, ventilație diluție CO, evacuare fum și gaze fierbinți (pentru parcările subterane), hidranți exteriori și interiori (cu grup de pompare și rezervă de apă proprii), generator electric pentru alimentarea echipamentelor vitale cu rol de securitate la incendiu
  • senzori de fum, de mișcare și de inundație cu electrovană întrerupere furnizare apă, circuite de priză dotate cu siguranțe cu diferențial tip “SALVEAZĂ VIEȚI”.

Lucrările de execuție la ansamblul de apartamente UNIQUE Residence din zona Palas, str. Sf.Andrei nr. 7-9 se desfășoară în ritmul planificat, asigurând și implementarea ideilor clienților cu privire la personalizarea spațiilor, în vederea  realizării unor recompartimentări şi amenajări interioare ulterioare sporite.

GoodValue for Money!

Chiar dacă dotările standard de siguranță reprezintă doar unul din motivele pentru care merita să te muți într-un apartament nou marca UNIQUE Residence, acest aspect este însă unul foarte important, deoarece siguranța trebuie să fie un criteriu de bază în luarea unei astfel de decizii, iar o construcție realizată conform parametrilor funcționali, tehnici și economici, cu dotări SMART Home, îți asigură o locuință atât sigură cât și confortabilă!

ÎMPĂRTĂȘEȘTE alegerea inteligentă!

Detalii despre proiect și prețuri – UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

 

Adauga un comentariu