Magazin

 Pentru ce să te muți într-un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Publicat: 10 sept. 2020

Nivelul superior de siguranță la incendiu – Noile apartamente Made ToMeasure – UNIQUE Residence Sf. Andrei, zona Palas

Asistăm în ultima perioadă la apariția unor noi blocuri de locuințe, nu doar mai estetice, dar mai performante și mai eficiente față de blocurile vechi, și – cel mai important – mult mai sigure din punct de vedere structural, al securității la incendiu, în ansamblul asigurării condițiilor de siguranță pentru toți locuitorii acestora.

 

Noile proiecte imobiliare sunt construite tot mai responsabil, pe baza unor proiecte tehnice conforme, cu avize de securitate la incendiu și scenarii de securitate la incendiu, cu referate ale verificatorului pentru cerința ”securitate la incendiu“, care răspund celor mai noi cerințe de securitate ale legislaţiei în acest domeniu.

Implementăm împreună conceptul Made ToMeasureApartment!

La ansamblul de apartamente UNIQUE Residence din zona Palas, str. Sf.Andrei nr. 7-9, lucrările de execuție se desfășoară conform planificărilor, asigurând și implementarea ideilor clienților cu privire la personalizarea spațiilor, în vederea  realizării unor recompartimentări şi amenajări interioare ulterioare sporite.

Pentru a asigura toți parametrii care se impun la construirea și exploatarea clădirii astfel încât să se prezinte în timp la capacitate funcțională maximă, blocul este realizat după cerințele celor mai noi normative, atât structural, cât și prin prisma măsurilor de securitate la incendiu, astfel încât structura de rezistență să reziste sub acțiunea focului o perioadă normată de timp, căile de evacuare (uși, holuri, scări) să îndeplinească condițiile privind gabaritele și lungimile de evacuare, de distanță la foc.

În plus, clădirea este dotată cu instalații de stingere a incendiilor cu hidranți interiori, exteriori, cu instalații de detecție, semnalizare și avertizare la incendii, și cu instalații de desfumare.

Toate proiectele noastre, marca UNIQUE Residence,  sunt verificate de către specialiști autorizați și răspund unui nivel superior al cerințelor de: rezistență și stabilitate, securitate la incendiu, siguranță în exploatare, igienă, izolație termică și mediu.”

ALEGE unde vrei să fii!

Pentru mai multe informații despre proiectele rezidențiale dezvoltate de grupul de firme FORMENS, în Iași, Focșani și Botoșani, accesați pagina: https://www.m2msolutions.ro/uniqueresidence.html

Video – Principalele motive pentru care să te muți într-un apartament nou, marca UNIQUE Residence: https://www.youtube.com/watch?v=zpFwcGBvz9A

 

 

Adauga un comentariu