Sport

Pep Guardiola așteaptă verdictul TAS! Când află Manchester City dacă excluderea din Champions League va fi ridicată!

Publicat: 06 iul. 2020
Pep Guardiola așteaptă verdictul TAS, iar Manchester City va afla în curând dacă excluderea din Champions League va fi ridicată
Pep Guardiola așteaptă verdictul TAS

UEFA a decis excluderea din Champions League, timp de 2 sezoane, pentru Manchester City, din cauza nerespectării regulamentului fair-play-ului financiar. Însă clubul englez a contestat decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).
Pep Guardiola a anunțat că dosarul lui Manchester City se va judeca pe 13 iulie, dar, în tabăra fostei campioane a Angliei, există convingerea că suspendarea dictată inițial de UEFA va fi ridicată în urma procesului de la TAS.

Manchester City crede în ridicarea excluderii din Champions League

„Suntem pregătiți! Am foarte multă încredere în persoanele din club și cred cu tărie că ne va fi permis să jucăm în Champions League, vrem foarte mult să participăm anii următori. Pe 13 iulie vom afla rezultatul procesului. Sper, pentru toți cei de aici, să ne fie favorabil”, a declarat Pep Guardiola.

Manchester City este angrenată, în continuare, în actuala stagiune a Champions League. În prima manșă a „dublei” cu Real Madrid, din optimi, formația antrenată de Pep Guardiola s-a impus cu 2-1, pe Stadionul „Santiago Bernabeu”.
Returul confruntării cu Real Madrid se va disputa pe 7 sau 8 august, echipa câștigătoare urmând să obțină calificarea în turneul Final 8 al Ligii Campionilor, găzduit de Lisabona.

Programul turneului Final 8 din Champions League

Sferturile de finală: 12, 13, 14 și 15 august;
Semifinalele: 18 și 19 august;
Finala: 23 august.

Adauga un comentariu