Cancan

Pepe, imagine secretă de la cununia cu Yasmine Ody. Artistul a făcut-o publică de ziua tatălui său

Publicat: 21 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pepe imagine secretă de la cununia cu Yasmine Ody. Artistul a făcut-o publică de ziua tatălui său
Pepe este unul dintre oamenii fericiți că are ambii părinți în viață

De ziua tatălui său, Pepe a publicat o imagine secretă de la cununia cu Yasmine Ody, în care apar și părinții artistului. Pentru cântăreț, familia este foarte importantă, fapt punctat de multe ori de către acesta. Nu în ultimul rând, Pepe își amintește cu nostalgie ce sfat a primit de la tatăl său în tinerețe.

Pepe, imagine secretă de la cununia cu Yasmine Ody

Pepe este unul dintre oamenii fericiți că are ambii părinți în viață. Căsătorit și tată a trei copii, artistul de 44 de ani spune adesea că familia e sursa lui de fericire, energie și echilibru. Iar recent, cântărețul a avut un mare motiv de bucurie, tatăl său împlinind 75 de ani. De ziua tatălui lui, Pepe a ținut să-i ureze „La mulți ani” inclusiv pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, tata! Ești forța și echilibrul nostru”, a scris Pepe, pe Instagram, unde a postat o fotografie cu totul specială pentru el, făcută chiar în ziua cununiei sale civile cu Yasmine, femeia care i-a dăruit un băiețel.

În instantaneu apar, toți extrem de fericiți, Pepe și soția, dar și părinții lui, Tatiana și Ioan Pascu. În urmă cu aproape două luni, a fost și ziua mamei lui Pepe, iar artistul a punctat cum se cuvine și acel eveniment. Tatiana Pascu a împlinit vârsta de 73 de ani și este într-un moment al vieții în care este o femeie împlinită, cu copii de succes și nepoți perfecți.

Familia este foarte importantă pentru Pepe

Chiar dacă are o mulțime de fani și este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, tot acasă își găsește Pepe liniștea și se umple de energia de care are nevoie.

Pentru Pepe familia este cea mai importantă și, de fiecare dată când vorbește despre oamenii dragi, radiază de fericire.

„Familia îmi oferă toată energia. Fără familie nu aș fi avut energie pentru scenă. De acolo mă încarc, evident.

El (n.r. – fiul lui) e bucuria și energia familiei, evident alături și de cele două fetițe ale mele și toți cei care înseamnă familia mea: soția și așa mai departe”, declara nu demult Pepe, la o emisiune TV.

Adauga un comentariu