Cancan

Pepe, melodie împreună cu fiica sa Rosa. Cui îi este adresat mesajul piesei

Publicat: 21 sept. 2021
Ionuț Pascu, alias Pepe, a lansat prima melodie alături de fiica sa cea mare - Rosa

Pepe dă o lovitură de imagine pe piața muzicală, după ce a lansat prima melodie împreună cu fiica sa cea mare, Rosa. Melodia transmite un mesaj emoționant de iubire.

Pepe a lansat o nouă piesă. Artistul cântă pentru prima dată alături de fiica sa cea mare, Rosa. Melodia, care se numește „Iubesc”, este un featuring cu Theo Rose și fata cea mare a lui Pepe. Întrebat de ce doar Rosa a făcut parte din videoclip, artistul a ținut să precizeze faptul că ea este „artista” familiei, în timp ce Maria, fiica cea mică, este „sportiva” familiei.

Melodia „Iubesc” este compusă chiar de Nicolae Ionuț Pascu, cunoscut drept Pepe, și este o dedicație de dragoste pentru fiica sa. De altfel și videoclipul este unul emoționant, în care apar pe lângă doi dansatori profesioniști și Pepe și fiica sa Rosa. Dincolo de emoția transmisă de versuri, melodia se încheie cu Rosa, care cântă pentru prima dată alături de tatăl său.

Mesajul piesei „Iubesc” este unul extrem de puternic și emoționant și îi este dedicat chiar Rosei, una dintre marile iubiri ale lui Pepe. Artistul are două fete din căsătoria cu Raluca Pastramă.

Adauga un comentariu