Cancan

Pepe și Raluka formează un cuplu?! Artistul face primele declarații pe acest subiect

Publicat: 27 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pepe și Raluka formează un cuplu Artistul face primele declarații pe acest subiect
Pepe

A fost șoc în showbiz, după ce Pepe a apărut pe rețelele de socializate în timp ce o strângea strâns în brațe pe nimeni alta decât colega lui de breaslă, Raluka! Toată lumea a amuțit, iar fanii își pun acum zeci de întrebări! Curiozitatea care stă pe buzele tuturor este: „Sunt sau
nu sunt împreună cei doi participanți ai emisiunii „Te cunosc de undeva”. Iar Pepe nu este genul de vedetă care să-și țină fanii în tensiune, așa că le-a povestit totul!

Pepe și fosta soție, Raluca Pastramă s-au despărțit pe la finalul anului tecut, iar în urmă cu doar câteva săptămâni s-au văzut în fața notarului pentru a semna actele care le-au redat burlăcia! S-au înețele în privința averii și a custodiei celor două fetițe și au semnat documentele pentru închierea mariajului.
Acum amândoi sunt singuri și liberi să facă ce vor.

Pepe vorbește despre relația dintre el și Raluka: „ Șoc!”

Ei bine nu a trecut foarte mult de la divorțul dintre el și fosta soție Raluca Pastramă, iar Pepe este surprins cu o altă Raluca, de data aceasta colegă de breaslă cu el. Se pare că el și cu artista Raluka, alături de Ana Baniciu și iubitul ei, Edy, au petrecut în oraș, iar asrtistul nu s-a mai putut abține și a luat-o pe roșcată
în brațe. Imaginile au ajuns pe Instagram, iar acum internauții vr să știe toate detaliile picante, iar Pepe este dispus să spună totul!

Acesta le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare că urmează să le povestească cu lux de amănunte tot adevărul.
Ana Baniciu a surprins toată conversația. Latino lover-ul s-a dus, a luat-o pe Raluka și a strâns-o în brațe, după a început să rândă cu poftă și le-a spus fanilor: „ Șoc! Băi, trebuie să știți adevărul! Cine este, de fapt, între mine și Raluka?”.

Andrei Ștefănescu și-a făcut și el prezența la local și i-a pus marea întrebare prietenului său: „ Am auzit că este într-o relație cu tine? E adevărat?”.
Atât el, Pepe, cât și Raluka nu s-au mai putut abține și amuzați la culme de situație, au început să râdă în hohote.

Adauga un comentariu