Actualitate

Petre Daea a tras un pui de somn la telefon, în timpul unei intervenții la o emisiune. Sforăitul ministrului, în direct – VIDEO

Publicat: 14 ian. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Petre Daea a tras un pui de somn la telefon în timpul unei intervenții la o emisiune. Sforăitul ministrului în direct - VIDEO
Petre Daea a tras un pui de somn la telefon, în timpul unei intervenții la o emisiune. Sforăitul ministrului, în direct - VIDEO

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost protagonistul unui moment inedit vineri seară, 13 ianuarie, în direct la Antena 3, relatează Libertatea, citând spotmedia.ro.

Sunat de postul TV, într-o transmisiune în direct, s-ar fi auzit un respirat greu și un sforăit. Petre Daea a susținut că el nu sforăie „nici noaptea” și că Antena 3 „vrea să facă rating pe sforăitul lui”.

Petre Daea ar fi adormit la telefon

Totul s-a petrecut în timpul emisiunii Decisiv, prezentate de Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache. Ministrul Daea a fost sunat de Antena 3 ca să vorbească pe tema scumpirii produselor alimentare. În timp ce aștepta la telefon să intre în direct, s-au auzit sforăituri și un respirat greu.

A fost momentul în care una dintre jurnaliste a izbucnit în râs, abținându-se cu greu în fața zgomotelor ce se auzeau din telefon.

Libertatea l-a contactat sâmbătă dimineață, 14 ianuarie, pe ministrul PSD al Agriculturii, pentru ca acesta să își spună punctul de vedere.

„Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci. Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea” a fost prima reacție a lui Petre Daea.

@bramburas #fyp #somn #televiziune #ministru #live #5pasidebine #misiuneatiktok ♬ original sound – Ionuț Sârbu

Derapaj al lui Petre Daea la adresa unui reporter: „Nu vă fac gras, vă fac cum sunteți”

Reamintim că Petre Daea  i-a replicat unui reporter corpolent al TVR care îl întreba despre prețul ridicat al jumărilor la târgului tradițional din curtea ministerului, că la „mărirea” și „volumul” ziaristului nu ar fi bine să cumpere un kilogram de jumări.

„Nu vă fac gras, vă fac cum sunteți”, a adăugat demnitarul, care a menționat că nu are o problemă cu grașii, ci are o problemă cu „persoanele inteligente” ca respectivul reporter.

Petre Daea: „Nu vă fac gras, vă fac cum sunteți”

Dialogul dintre jurnalist și ministrul Agriculturii, Petre Daea:

Reporter: – Un kilogram de jumări costă 120 de lei, cum vi se pare?

Petre Daea: – O să vă dau și dumneavoastră mai puține jumări, la volumul dumneavoastră, în așa fel încât să înțelegeți că există posibilitatea…

– Dar 120 de lei, cum vi se pare kilogramul?

– Este un preț al interesului pentru domeniu și al respectului față de munca lor. Nu este bine nici să luăm un kilogram, iar dumneavoastră, la mărimea pe care o aveți, nu este bine să luați un kilogram de jumări. Vă ajung 100 de grame.

– Auziți, domnul ministru, aveți o problemă cu persoanele grase?

– Nu! Am o problemă cu persoanele inteligente ca dumneavoastră și veniți lângă mine, aici, să vă răspund și eu, tot așa, cu oferta aceasta, consider o întrebare decentă.

– Credeam că aveți o problemă cu persoanele grase.

– Nu, nu, n-am niciun fel de problemă. N-am niciun fel de problemă. Am tot timpul dragoste față de oameni, indiferent cum arată. Iar dumneavoastră arătați atât de bine, încât vă ofer o jumară. Ia luați-o dumneavoastră, să vedeți cât de bună este.

– Păi, m-ați făcut gras și acuma…

– Nu vă fac gras, vă fac cum sunteți”.

Comentarii
Adauga un comentariu