Eveniment-Social

Petru Gherghel, fostul episcop catolic de la Iași, detalii despre starea sa de sănătate după ce a fost confirmat cu Covid-19 – UPDATE

Publicat: 16 nov. 2020
Petru Gherghel, fostul episcop catolic de la Iași

Petru Gherghel, fostul episcop catolic de la Iași, a transmis detalii de ultimă oră luni, 16 noiembrie 2020, despre starea sa de sănătate după ce a fost confirmat pozitiv cu virusul Covid-19. Aceasta susține că se simte bine, dar speră că Dumnezeu îl va ajuta să se întoarcă acasă întărit.

„Dragi confrați întru episcopat, confrați preoți, persoane consacrate… dragi prieteni,
Vă mulțumesc mult pentru comuniune, rugăciuni și încurajări, pe care mi le-ați transmis pe diferite căi. Îl rog pe Dumnezeu să vă răsplătească pe toți pentru aducere aminte și pentru solidaritate și la bine și la greu. Mulțumesc lui Dumnezeu că pot spune că mi-au făcut bine rugăciunea și urarea tuturor și sper să mă reîntorc acasă întărit. Tuturor, pace și binecuvântare de la Domnul prin mijlocirea Măicuței noastre Cerești.
Al vostru mereu”, a transmis Petru Gherghel, fostul episcop catolic de la Iași.

UPDATE: „Starea pacientului este potrivită. Nu este nici bine, dar nici rău. Putem spune în aceste momente că este stabilă”, a declarat dr. Florin Roşu, coordonatorul compartimentului AŢI de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Adauga un comentariu