Local

Petru Movilă: „De ce ramane o utopie un candidat unic al dreptei la Primaria Iasi?”

Publicat: 21 feb. 2020

Petru Movilă, deputatul ieșean PMP, a vorbit despre unificarea dreptei la Iași. Acesta consideră că din partea partidelor de dreapta ar trebui să existe un candidat unic pentru primăria municipiului Iași.

„Despre unificarea dreptei la Iasi

Aceeasi poveste si in 2016 si acum. In 2016 cei care astazi nu mai sunt candidati la primarie au respins vehement orice negociere pentru un candidat unic pentru ca au fost ferm convinsi ca vor castiga. Si n-au castigat. Si au si ramas pe afara, renegati de propriul partid.
Si pentru 2020 am deschis usa negocierilor de ceva vreme. Am si anuntat public inca de la mijlocul anului trecut. Am facut acelasi apel facut astazi de un alt candidat la primarie.
De ce ramane o utopie un candidat unic al dreptei la Primaria Iasi?
Pentru ca aliantele se fac pentru comunitate si proiecte, nu pentru ati asigura fotoliul de primar ca mai apoi sa te debarasezi cu nonsalanta de ce cei care te-au sustinut. Nu facem alianta pentru sateliti sau cei care au navigat la toate partidele, nu pentru a oferi o barca de salvare cuiva. Se fac pentru Iasi, pentru proiecte, nu orgolii.
PMP ramane un partener de incredere in formarea unei aliante.
Acum intrebarea este urmatoarea: candidat unic impotriva cui?! Pentru ca cel impotriva caruia trebuia sa ne aliem, tocmai a ajuns in barca dreptei.
Si mai ales, oare iesenii voteaza dupa cum doresc sa fie Iasul sau cum sa le fie lor bine?”, a spus Petru Movilă.loading...

Adauga un comentariu