Actualitate

Petru Movilă, deputat PMP: ”Maricel Popa, un pericol public la adresa ieşenilor!”

Publicat: 18 mart. 2020

Petru Movilă, deputatul Partidului Mişcarea Populară a transmis că Maricel Popa este un pericol public la adresa ieşenilor. Acesta în plină criză pandemică a considerat necesară alocarea a două milioane de lei pentru o sală de sport.

”În plină criză pandemică, acesta a considerat necesară alocarea a 2 milioane lei pentru o sală de sport. La limita pericolului, dar mai ales a ridicolului, Popa a considerat că e mai urgentă alocarea de fonduri pentru o construcţie decât pentru achiziţia de materiale în spitalele ieşene.

PMP a cerut de la bun început o şedinţă pe tema coronavirusului, pentru analiza necesarului din unităţile medicale şi asigurarea tuturor materialelor. Nu doar că n-a avut nicio reacţie pe această temă, dar astăzi a convocat o şedinţă cu 60 de puncte pe ordinea de zi, fără ca niciunul să aibă vreo legătură cu pandemia. PSD a considerat prioritară o sală de sport în timp ce, în ziare, Spitalul de Boli Infecţioase anunţa că abia mai are materiale dezinfectante, măşti, combinezoane, etc şi că stocurile se refac de pe o zi pe alta.

Ruşine, Maricel Popa!

Lipsa de implicare şi indolenta autorităţilor devin criminale în această perioadă.”, a transmis Petru Movilă, deputat PMP.

Comentarii
  • Adevarat, dar sa nu uitam perioada 2008-2010 când s-au tăiat salarii, s-a mărit TVA si s-au facut investitii in trenuri de sport si parcuri la sate, in panta, la tara, in zone inundate etc Unde erai domnule, mana dreapta a lui Basescu? Si acum tot in barca aia esti. As intra in pamant de rusine, dar nu dumneavoastra vreti sa aratati cat de responsabil este acst PMP condus la Iasi de dumneavoastra. RUSINE * NU pot avea valoare de adevăr cuvintele spuse de dumneavoastră? Pur și simplu nu merge.

Adauga un comentariu