Local

Petru Movilă, despre achizițiile din sistemul de sănătate: „Nu este normal să fie mai multe centre de comandă”

Publicat: 30 mart. 2020

Petru Movilă a vorbit despre unul dintre cele mai intens discutate subiecte ale momentului. Acesta a discutat despre situațiile neplăcute create de achizițiile realizate prin mai multe centre de comandă. Acesta consideră că toate ar trebui realizate prin Ministerul Sănătății.

„Medici, farmacisti, chimisti, biologi, cadre medicale, personalul tesa si auxiliar din spitale sunt in prima linie in lupta cu aceasta pandemie. Din pacate, balbaielile si circuitul greu al achizitiilor i-au transformat in tinte vii. Din punctul meu de vedere, acest lucru se intampla dintr-un singur motiv: impacarea mai multor orgolii din diverse institutii cheie in aceasta perioada. Trebuia si trebuie ca toate echipamentele, materialele de protectie, dezinfectante si altele sa fie achizitionate doar prin Ministerul Sanatatii, ceea ce din pacate, nu se intampla. Nu este normal sa fie mai multe centre de comanda, de achizitii si repartitie, cand de fapt trebuie sa existe doar unul singur: Ministerul Sanatatii.”, a declarat Petru Movilă.
Comentarii
  • Are dreptate matusalemicul parlamentar, sa fie achiziții unice ! La Iasi sa le coordoneze Indree și Bârliba, două somităti in domeniul medical …

Adauga un comentariu