Local

Petru Movilă, președinte PMP Iași: „Partidul va avea un cuvânt greu de spus pe scena politică”

Publicat: 29 ian. 2022
petru movilă, președintele PMP Iași
Petru Movilă, președintele PMP Iași

Președinte PMP Iași, Petru Movilă a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a opt ani de la înființarea Partidului Mişcarea Populară:

8 ani de PMP!
🍏 La mulţi ani Partidului Mişcarea Populară, tuturor membrilor, susţinătorilor şi votanţilor săi!
✅ În urmă cu 8 ani, pe 29 ianuarie 2014, PMP era înscris în Registrul partidelor, fiind practic data de naştere a formaţiunii noastre politice. Am pornit la drum din dorinţa legitimă şi justificată de a duce mai departe moştenirea politică a celui mai bun Preşedinte din istoria României, domnul Traian Băsescu, şi de a pune în aplicare proiectele acestuia care nu deveniseră realitate până la încheierea celui de-al doilea mandat: reducerea numărului de parlamentari la 300, reforma în Sănătate, reforma administrativ – teritorială, reforma în Educaţie, intrarea în Spaţiul Schengen şi, în general, creşterea calităţii vieţii către media Uniunii Europene.
🟢 Au fost 8 ani cu suișuri și coborâșuri, în care am fost de multe ori singuri împotriva tuturor. PMP a trecut cu brio toate testele electorale (cu excepţia alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020) şi a ajuns în punctul în care este al treilea partid din România ca număr de aleşi locali. Şi, poate la fel de important, avem al treilea număr de membri, chiar după anul 2021 destul de greu – ceea ce arată că partidul este structural sănătos şi are un potenţial uriaş de relansare.
🟩 Având în vedere membrii noştri inimoşi, situaţia politică actuală din România, proiectele pe care trebuie încă să le implementăm, suntem îndreptăţiţi să sperăm că Partidul Mişcarea Populară se poate naşte a doua oară în anul 2022. De altfel, nu există PeMePist adevărat care să nu creadă în potenţialul acestui partid.
✅ Cu unitate internă, cu solidaritate, cu înţelepciune, cu mai multă energie, mergând între români și comunicându-le acestora soluţiile şi proiecte noastre, PMP va avea un cuvânt important de spus pe scena politică românească în anii ce vor urma. Membrilor noştri de partid, le spunem: ce e mai bun va urma!
🍏 La mulţi ani, PMP!Adauga un comentariu