National

Piețele închise și-ar putea relua activitatea! Camera Deputaților va decide marți soarta acestora

Publicat: 09 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Piețele închise și-ar putea relua activitatea Camera Deputaților va decide marți soarta acestora

PSD a depus în Parlament un amendament astfel încât piețele aflate în spații închise, a căror funcționare a fost suspendată temporar de Guvern ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, să își poată relua activitatea în orice spații. Legea la care s-a depus amendamentul va intra la vot final marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, for decizional. Ar exista o majoritate PSD – Pro România – UDMR pentru adoptarea legii, spun surse din PSD.

„Pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile, îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea restricţiilor referitoare la distanţarea socială şi a măsurilor de protecţie sanitară”, este amendamentul depus de liderul PSD Marcel Ciolacu şi senatorul PSD Daniel Zamfir.

„Nu-i permitem lui Orban să închidă pieţele!”

„NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII. Astăzi, împreună cu preşedintele Marcel Ciolacu am depus un amendament la Ordonanţa 78/2020 prin care nu-i permitem lui Orban să închidă pieţele! Să se respecte distanţarea socială, să se ia măsuri de siguranţă sanitară, dar să nu se închidă sau să-i arunce pe ţărani pe trotuare şi un parcări în plină iarna! Mâine va fi votata în comisii şi va merge la plen! Nu te lăsăm, Ludovice, să distrugi agricultura românească şi nici să-i duci la sapă de pe fermierii romani!”, a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Adauga un comentariu