Magazin

Pietrele semiprețioase și zodiile

Publicat: 23 dec. 2021

Chiar dacă crezi în zodii sau nu, există câte o piatră prețioasă pentru fiecare zodie în parte, iar aici nu ne referim neapărat la efectele pe care le are asupra persoanelor, ci mai degrabă la faptul că le guvernează prin frumusețea lor.

Dacă nu ești sigură care este piatra potrivită zodiei tale, ai ajuns în locul perfect, pentru că azi despre asta îți vorbim ca să poți să-ți comanzi bijuterii cu pietre pentru tine sau o persoană dragă ție. Cu siguranță veți fi impresionate de frumusețea acestora și vor deveni repede preferatele voastre!

Pietre semiprețioase pentru fiecare zodie

Haide să vedem care sunt pietrele prețioase pentru fiecare zodie din horoscop.

1. Berbec – Piatra Soarelui

Este piatra naturală care transmite un sentiment de bucurie și poftă de viață, conexiunea cu natura și noua viață care se desfășoară primăvară de primăvară.

2. Taur – Agat verde

Agatul verde, prin culoarea sa specială, amplifică iubirea și alungă negativitatea. De asemenea, îmbunătățește funcția de concentrare și ajută la gândirea analitică.

3. Gemeni – Agat albastru

Precum zodiile care sunt alăturate, Agatul albastru este cel care îl urmează pe cel verde și este asociat zodiei gemeni. Acesta încurajează la descoperirea unor noi laturi spirituale și la eliminarea gândurilor negative legate de propria persoană.

4. Rac – Sidef

Sideful sau piatra norocului îl ajută pe cel care-l poartă să ia decizii înțelepte mereu, aducând cu sine un sentiment de pace și bunăstare sufletească. Acestea se răsfrâng atât asupra celei care o poartă, cât și privitorilor.

5. Leu – Agat roșu

Se pare că Agatul este strâns legat de zodii, iar acest lucru ni se pare normal datorită frumuseții acestuia indiferent de culoare și a calităților pe care le transmite purtătoarei. Cel roșu respinge energiile negative și crește vitalitatea.

6. Fecioară – Howlite galben

Howlitul galben este piatra care îți dă o stare de calm puternic și elimină furia necontrolată. În același timp, întărește memoria și îți dă o stare continuă de nevoie de cunoaștere, care te va ajuta să evoluezi pe zi ce trece.

7. Balanță – Cuarț roz

Cuarțul roz este probabil cea mai importantă piatră pentru inimă și purifică gândurile pentru a ajunge la o iubire de sine profundă.

8. Scorpion – Cuarț transparent

Datorită formei sale cristaline unice, Cuarțul transparent ajută la purificarea sufletului și a gândurilor, acționând profund asupra acestora.

9. Săgetător – Sodalit

Sodalitul dezvoltă dorința de a afla adevărul, așa că dacă lucrezi în cercetare și ești zodia săgetător, trebuie neapărat să ai o bijuterie cu această piatră. Încurajează obiectivitatea și gândirea rațională, iar aceste lucruri le vei simți de fiecare dată când o vei purta.

10. Capricorn – Agat negru

Agatul negru dărâmă blocajele de gândire mai ales și aduce câștiguri atunci când vine vorba despre competiții. Te va ajuta să faci față mult mai ușor diverselor situații dificile de care te lovești.

11. Vărsător – Piatra Lunii

Piatra Lunii este una dintre cele mai frumoase și admirate pietre semiprețioase din lumea întreagă. Ce o face deosebit de specială este faptul că i se schimbă culoarea în funcție de cum bate lumina pe ea. Va scoate la suprafață empatia purtătoarei, dar și pe cea a celor care o privesc și astfel comunicarea între aceștia va avea loc mult mai firesc.

12. Pești – Ametist

Ametistul este piatra care protejează și dă un sentiment de liniște mentală și sufletească, având o vibrație spirituală foarte elevată. Elimină teama și anxietatea, dând un sentiment de liniște profundă și atât de meritată.

Fiecare piatră semiprețioasă care însoțește o zodie anume are alături pe lănțișoarele de la Roxanne’s și o amuletă în forma zodiei, care dă o simbolistică și mai puternică.

Alăturarea acestor două elemente pline de energie nu are cum să nu îți schimbe starea de spirit ori de câte ori le porți, așa că ele reprezintă un cadou foarte special atât pentru tine, cât și pentru persoanele dragi din viața ta. Cu o simplă bijuterie poți să le faci atât de mult bine încât îți vor fi recunoscătoare toată viața!
Adauga un comentariu