Local

Pizzeria Alila trimite clienţilor mâncare cu pământ! Un ieşean a avut parte de o surpriza când a primit comanda

Publicat: 18 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pizzeria Alila trimite clienţilor mâncare cu pământ Un ieşean a avut parte de o surpriza când a primit comanda
Pizzeria Alila trimite clienţilor mâncare cu pământ

Pizzeria Alila trimite clienţilor mâncare cu pământ. Un ieşean a avut parte de o surpriză nu prea plăcută atunci când a comandat de la restaurantul Alila o salată grecească, cartofi ţărăneşti şi o pulpă dezosată.

Pizzeria Alila trimite clienţilor mâncare cu pământ! Clientul a scos din buzunar bani pentru mâncarea pe care nu a putut să o consume

Clientul restaurantului Alila din Iaşi a avut parte de o surpriză neplăcută după ce  comandat mai multe feluri de mâncare. Când a ajuns comanda, marea i-a fost surprinderea când a observat faptul că salata din salată grecească nu era mai deloc spălată. Salata era plină de mal, semn că angajaţii restaurantului nu respecta nici măcar normele minime de igienă. Este dezastruos cum un restaurant în care mănâncă multe persoane nu ţine cont de igienă specifică şi obligatorie branşei în care lucrează. Autorităţile ieşene ar trebui să se autosesizeze în acest caz.

Ieşeanul a încercat să îi contacteze pe managerii Pizzeriei Alila pentru a reclama situaţia prin care a trecut, dar fără succes. Pizzeria Alila nu a răspuns nici la email nici la cele patru apeluri date de către client.

Pizzeria Alila nu este singurul care nu ţine cont de reglementări

Probleme pentru patronii unui restaurant din centrul Iașului. La finalul săptămânii trecute, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) Iași, sub coordonarea Instituției Prefectului Județul Iași, a efectuat o serie de controale, fiind vizați operatorii economici care desfășoară activități de alimentație publică. Printre restaurantele controlate se numără și Ciorbărie. În urma unui control succint, s-au descoperit probleme destul de serioase. Aproape 30 de kilograme de carne avea termenul de valabilitate expirat, jumătate din această cantitate era carne de vită pentru gulaș. În consecință, comisarii au aplicat o amendă de 5.000 lei. După control, ca o măsură generală de protecție, restaurantele au fost oricum închise pe o perioadă nedeterminată, decizia fiind luată cu mai mult timp în urmă.

Nici restaurantele nici supermarketurile nu respecta igienă

La Iaşi s-au dat zeci de mii de lei amenzi pentru nerespectarea regulilor de igienă. Sute de plângeri au fost înregistrate, la Iaşi pentru nerespectarea condiţiilor de depozitare sau scoaterea la vânzare a produselor expirate. Autorităţile au dat sute de amenzi în acest sens. Cele mai mari nereguli s-au găsit în marile supermarketuri din Iaşi. Lidl, Kaufland şi alte supermarketuri sunt ‘campioane’ la amenzi şi la plângeri.

 

LIDL Iasi vinde conserve care nu pot fi consumate

Un client a cumparat un produs de la un magazin LIDL din Iasi, iar cand a ajuns acasa a avut parte de o surpriza horror. Facand cumparaturi in magazinul LIDL, aceasta a luat, printre altele, si o conserva ce a se vrea a fi orez cu ton. Ajunsa acasa, femeia a observat ca produsul pe care il cumparase cu putin timp in urma, nu era nici pe departe unul care ar putea fi comestibili. Revoltata, aceasta a fotografiat produsul si l-a postat pe mai multe grupuri iesene. Postarea a ajuns, in scurt timp, virala, iar mai multi clienti recunosc ca si ei au patit, la randul lor, lucruri asemanatoare.

Lidl, facut praf de un turist strain: La noi in Polonia, aceleasi produse sunt cu 50% mai ieftine! Explicatia penibila data de celebrul hipermarket DETALII AICI

 

 

 

Adauga un comentariu