Actualitate

Plante cu puteri magice. Alungă duhurile rele, atrag dragostea sau banii

Publicat: 18 mart. 2020
Plante cu puteri magice
Plante cu puteri magice

Plante cu puteri magice. Există plante care au puteri magice, iar efectele lor au întărit credințele și superstițiile românilor care le-au folosit.

Se întâmplă uneori să simţi că nu ai noroc în dragoste. Sau, oricât de mult bine ai face, eşti bântuit şi înconjurat de energii negative. Ei bine, soluţia în aceste situații ar putea veni tosmai de la nişte plante cu puteri miraculoase.

Plante cu puteri magice

În cele ce urmează vă prezentăm care sunt cele 6 plante ce atrag norocul şi alungă duhurile rele.

1. Rozmarinul

Fie că îl consumi sau îl ai la îndemână, rozmarinul verde sau uscat te ajuta să îţi îmbunătăţeşti memoria. Folosește-l cu încredere atunci când simţi că aceasta te lasă.

2. Boabe de muştar

Poartă mereu la tine boabe de muştar pentru a fi ferit de duhurile rele. Totodată, boabele de muştar te ţin la distanță de orice fel de accidente.

3. Plante cu puteri magice. Coriandru

Ar fi bine să ai mereu asupra ta un pliculeţ cu coriandru. Acesta are capacitatea de a echilibra vibraţiile. Astfel, atunci când simţi că te doare capul, doar mirosind acest condiment, te vei vindeca automat. Totodată, coriandrul este recomandat în situaţiile în care simţi că ai putea să devii vulnerabil.

4. Lucerna

Sărăcia te va ocoli dacă ţii câte un bucheţel de lucerna în fiecare încăpere importantă din casa ta. Această plantă este asociata încă din trecut cu prosperitatea şi buna dispoziţie, cu sănătatea şi norocul în dragoste.

5. Frunze de dafin

Dafinul este recomandat pentru sănătate, bani şi dragoste. Tot ce trebuie să faci este să pui sub haine şi sub lenjeria de pat frunze de dafin. Mai mult, aceste frunze, sfinţite de preot, ţin la depărtare spiritele rele.

6. Plante cu puteri magice. Trifoi

Trifoiul alungă spiritele rele. Pentru aceasta ai nevoie de o linguriţă de trifoi uscat, pisat, oţet şi apă sfinţită. Amestecă-le într-o cană, ia o crenguţă de busuioc şi înmoaie-o în această soluţie. După aceea stropeşte peste tot prin casă, la colţurile încăperilor, pentru a alunga spiritele rele.

Adauga un comentariu