Sport

Planul pus la cale de șefii fotbalului european! Când s-ar putea relua toate ligile: „Asta e data pe care o avem în minte”

Publicat: 20 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Planul pus la cale de șefii fotbalului european Când s-ar putea relua toate ligile Asta e data pe care o avem în minte

Javies Tebas, președintele La Liga, a dezvăluit când s-ar putea relua toate ligile din Europa. Potrivit planului pus la cale de șefii fotbalului european, campionatele se vor relua la mijlocul lunii mai. Totul depinde de cum evoluează pandemia de coronavirus, spune Tebas.

Poate fi și mai devreme

„Planul e de a putea relua toate ligile din Europa în mijlocul lui mai. Toate. Depinde de cum evoluează pandemia. Poate fi și mai devreme, dar asta e data pe care o avem în minte pentru a putea reveni”, a spus Tebas, într-un interviu acordat pentru Marca. Barcelona este, în prezent, lider în La Liga, cu 58 de puncte, la două puncte distanță de rivala Real Madrid. Sevilla completează podiumul, cu 47 de puncte.

Președintele Federației Spaniole de Fobal, Luis Rubiales, se află într-un conflict deschis cu președintele Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas, după ce echipele din La Liga au primit teste pentru noul coronavirus ca să le facă jucătorilor

Adauga un comentariu