Actualitate

Planul roşu de intervenţie în Dâmboviţa. Accident cu victime multiple în care a fost implicat un microbuz

Publicat: 20 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Planul roşu de intervenţie în Dâmboviţa. Accident cu victime multiple în care a fost implicat un microbuz
Planul roşu de intervenţie în Dâmboviţa. Accident cu victime multiple în care a fost implicat un microbuz

Autorităţile din Dâmboviţa au activat Planul roşu de intervenţie, miercuri seară, 20 decembrie, după un accident cu „victime multiple” în care a fost implicat un microbuz. Momentan nu se cunoaște numărul persoanelor aflate în microbuz și nici al celor răniți.

Autorităţile din Dâmboviţa au activat Planul roşu de intervenţie după un accident cu „victime multiple”.

„Accident rutier în localitatea Corbii mari, sat Vadu stanchii. Până la acest moment avem informația ca sunt victime multiple”, a transmis ISU Dâmboviţa, fără să ofere mai multe detalii.

Un microbuz s-a răsturnat în afara părții carosabile

Un microbuz s-a răsturnat în afara părții carosabile între localitățile Gratia și Corbii Mari, au precizat pompierii.

„Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenței medicale de urgență, la nivelul județului Dâmbovița a fost activat Planul Roșu de Intervenție”, se arată în comunicat.

La locul intervenției au fost alocate 1 mașină de stingere, 6 ambulanțe SMURD, 1 echipaj de descarcerare și 3 ambulanțe SAJ.

În sprijin intervine și ISU Teleorman cu 1 mașină de stingere și 1 ambulanță SMURD. Totodată, alte 2 ambulanțe SAJ din județul Teleorman au fost trimise la eveniment.

Accident rutier grav pe un drum judeţean din Braşov

Un grav accident rutier s-a produs, miercuri seară, pe un drum judeţean din Braşov, unde două autoturisme s-au ciocnit. Echipele de salvare au găsit cinci victime, două dintre ele neputând fi salvate.

ISU Braşov a anunţat că, în urma accidentului, un adolescent de 16 ani şi unul dintre şoferii implicaţi în accident au murit, echipajele medicale declarând decesul la locul accidentului.

Alţi doi copii au fost grav răniţi în accident. Este vorba, conform datelor furnizate de ISU Braşov, de două fete cu vârste de 12 ani, respectiv 10 ani care au suferit traumatisme craniene si abdominale şi au fost transportate la Spitalul de Pediatrie.

A cincea victimă este o femeie în vârstă de 38 de ani, care a suferit policontuzii, fiind transportată la unitatea de primiri urgenţe Braşov.

Adauga un comentariu