Eveniment-Social

Platforma de consiliere online PSIHOLOG.APP a împlinit o lună de la lansare și este un real succes: „Am identificat utilizatori din mai multe categorii de vârstă, inclusiv vârsta a treia” – FOTO

Publicat: 27 nov. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Platforma de consiliere online PSIHOLOG.APP a împlinit o lună de la lansare și este un real succes Am identificat utilizatori din mai multe categorii de vârstă inclusiv vârsta a treia - FOTO
Platforma de consiliere online PSIHOLOG.APP a împlinit o lună de la lansare și este un real succes

PSIHOLOG.APP este o platformă de consiliere online ce propune niște instrumente pe care utilizatorii le pot folosi pentru a-și testa nivelul de anxietate și de a accesa, pe baza unui abonament modic, exerciții de gestionare a anxietății

La o lună de la lansare, fondatorii au identificat utilizatori din mai multe categorii de vârstă, inclusiv vârsta a treia, iar nivelul de anxietate identificat este unul moderat, majoritatea având chiar un nivel scăzut.

Platforma de consiliere online PSIHOLOG.APP a împlinit o lună de la lansare și este un real succes

 o fată compleșită de gânduri
PSIHOLOG.APP este o platformă de consiliere online ce propune niște instrumente pe care utilizatorii le pot folosit pentru a-și testa nivelul de anxietate

Platforma PSIHOLOG.APP a fost lansată în data de 25 octombrie 2023, conținutul științific este validat și testat cu succes în activitatea sa de psihoterapeut și psiholog clinician de către asistent universitar dr. Cristina Maria Tofan, iar responsabili de partea tehnică și activitatea de marketing sunt Radu Botez – software developer & web designer și Raluca Vasiliu Botez – marketing manager & PR.

În cadrul acestei platforme, utilizatorii își pot testa nivelul de anxietate, iar pentru un abonament, în valoare de 50 de lei, pot realiza exerciții personalizate de gestionare a anxietății.

„PSIHOLOG.APP este o platformă de consiliere online, dezvoltată pe partea de conținut științific de asist. univ. dr. Cristina Maria Tofan și de Radu Botez, software developer și web designer. Această platformă propune niște instrumente pe care utilizatorii le pot folosi pentru a-și testa nivelul de anxietate și de a accesa, pe baza unui abonament modic, exerciții de gestionare a anxietății, a stresului și de îmbunătățire a echilibrului emoțional”, a transmis Raluca Vasiliu Botez, marketing manager & PR, trainer public speaking.

Utilizarea platformei este una foarte ușoară, pentru început trebuie accesat site-ul www.psiholo.app, unde sunt prezentate serviciile oferite, realizezi niște teste gratuite de autoevaluare a anxietății, iar în urma rezultatului primit poți alege opțiunea de a face exerciții de gestionare a anxietății prin cadrul unui abonament în valoare de 50 de lei.

„Primul pas este de a intra pe site-ul nostru, www.psiholog.app, unde vei citi o prezentare generală a serviciilor pe care le oferim, citești informații despre testele gratuite de autoevaluare a anxietății și de evaluare a simptomelor pe care anxietatea le provoacă, să accesezi, pe baza unui abonament de 50 de lei, exercițiile de gestionare a acestor probleme sau să apelezi la suport de specialitate și să completezi un formular care te ajută să intri în contact cu un psiholog sau un consilier psihologic care poate ajuta cu problemele mai importante din viața ta”, adaugă Raluca Vasiliu Botez, marketing manager & PR, trainer public speaking.

Raluca Vasiliu Botez: „Încurajăm și alți psihoterapeuți să încerce să promoveze tipul acesta de instrumente”

prezentarea platformei Psiholog.app
Platforma PSIHOLOG.APP se află într-un proces constant de dezvoltare

La o lună de la lansarea proiectului inedit, realizatorii au identificat mai multe categorii de vârstă de utilizatori, începând de la 18 ani până la 77 de ani.

„Platforma a fost lansată pe 25 octombrie, ce ne-a bucurat foarte tare a fost faptul că am identificat utilizatori din mai multe categorii de vârstă, inclusiv vârsta a treia, avem peste 20 la sută din utilizatorii care au peste 55 de ani. Ne-am bucurat pentru că a fost un test al satisfacției utilizatorului pe website-ul nostru, în ideea că toate instrumentele pe care noi le promovăm acolo sunt ușor de folosit, indiferent de vârsta celor care accesează site-ul. Este un instrument folosit de persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 77 de ani, astfel că utilizatorul cel mai în vârstă care a utilizat platforma noastră are vârsta de 77 de ani”, mai spune Raluca Vasiliu Botez, marketing manager & PR, trainer public speaking.

Nivelul de anxietate identificat este unul moderat, însă majoritatea utilizatorilor ce folosesc platforma au un nivel scăzut. Aceștia apelează la exercițiile oferite de PSIHOLOG.AP pentru a menține un echilibru emoțional.

„Nivelul general de anxietate este cel de anxietate moderată, asta înseamnă că există deja niște simptome pe care le resimt utilizatorii, aici mă refer inclusiv la simptome fizice, chiar și atacuri de panică. În același timp, avem o categorie largă de utilizatori care au un nivel scăzut sau minim și fac exercițiile noastre pe baza de abonament tocmai pentru a-și menține un echilibrul emoțional”, adaugă Raluca Vasiliu Botez, marketing manager & PR, trainer public speaking.

Platforma se află într-un proces constant de dezvoltare, la momentul actual, serviciile oferite se îndreaptă către persoanele fizice, însă în viitor vor exista instrumente și pachete pentru companii și instituții, ce vor putea fi folosite pentru creșterea satisfacției profesionale, creșterea productivității, scăderea nivelului de stres la locul de muncă și multe altele.

„Mai există platforme care oferă suport de specialitate, dar care să ofere și aceste exerciții de gestionare a anxietății nu există, astfel că suntem primii pe piață. Încurajăm și alți psihoterapeuți să încerce să promoveze tipul acesta de instrumente cât timp pot fi testate și promovate de oameni profesioniști”, declară Raluca Vasiliu Botez, marketing manager & PR, trainer public speaking, în legătură cu platforma de consiliere online.

Comentarii
  • Buna ziua! Am urmarit interviul cu doamna Botez și mi-a placut pasiunea si modestia dumneaei, are si o voce tare placuta iar domnul Hutanu a adresat intrebarile potrivite. Va felicit ca promovati genul acesta de initiative. Felicitari tuturor care au contribuit la acest proiect. Imi voi face cont pe site. Numai bine!

Adauga un comentariu