Magazin

Platforma online de servicii juridice cu beneficii pentru avocati si clienti

Publicat: 12 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Platforma online de servicii juridice cu beneficii pentru avocati si clienti
Avocat Claudia Chirita

In ultimele luni cu totii ne-am confruntat cu diferite probleme in ceea ce priveste derularea activitatii de munca si nu numai, date fiind restrictiile impuse de starea de urgenta si starea de alerta. Multe persoane s-au vazut nevoite sa lucreze de acasa sau sa-si modifice programul si ritmul de lucru, pentru a se adapta rapid, noilor conditii si nevoi.

Acelasi lucru se poate spune despre avocati, care au fost pusi in situatia de a-si extinde aria de activitate, mai mult in mediul online, pentru a fi in continuare, la dispozitia clientilor. A fost o perioada aglomerata, in care multe cazuri si probleme juridice generate de pandemia de Covid-19 au avut nevoie de solutionari rapide.

Astfel ca, www.avocat365.ro a luat nastere la initiativa avocatului Claudia Chirita, care a dorit sa adune la un loc cate mai multi avocati si case de avocatura, pentru a-i ajuta in procesul de promovare online si pentru a oferi clientilor sansa de a gasi rapid si simplu, un avocat online. Clientii au sansa de a gasi in cel mai scurt timp avocatul de care au nevoie, iar avocatii isi cresc vizibilitatea in online, fara prea mari eforturi din punct de vedere administrativ.

Avocat365.ro – Avocati din Romania

Platforma Avocat365 se adreseaza tuturor avocatilor care doresc sa-si extinda activitatea in mediul online si nu au timpul necesar pentru a se ocupa de acest lucru, in detaliu, cu tot ce implica partea de administrativa. Cei interesati au parte de pachete de promovare accesibile, cu reducere de 50% pentru avocatii stagiari si cu posibilitati de promovare in acord cu limitele deontologice specifice profesiei de avocat.

Am observat cum in ultimele luni, sintagma de avocat online a fost printre cele mai cautate pe internet, dat fiind faptul ca o serie de probleme care s-au ivit pe fondul pandemiei au necesitat o rezolvare rapida si oamenii s-au reorientat spre mediul online. Orice avocat care sa inscrie pe aceasta platforma nou lansata, poate sa-si creeze un profil complet, cu toate datele relevante, pentru a-si forma o imagine profesionala in mediul online. Va putea introduce date de contact, eventual un site web personal, program, locatie si experienta.

Mai mult decat atat, poate intra in programul de avocat online, unde intra in contact cu clientii si colaboreaza de la distanta, in baza unui onorariu si intr-un mediu perfect securizat. Va avea astfel continuitate in cariera, chiar si in timpul acestor vremuri de incertitudine si teama, in care nu se cunoaste inca evolutia si sfarsitul pandemiei.

In cazul clientilor, accesul pe platforma este gratuit, singurele costuri implicite fiind onorariul pentru apelarea unui avocat online. In rest, cei interesati pot sa caute foarte simplu si rapid un avocat specializat in problema cu care se confrunta, pot sa tina cont de diferite pareri ale clientilor care au colaborat deja cu avocatul respectiv si pot alege daca sa urmeze o colaborare clasica, prin intalniri fizice sau sa poarte discutii online, prin diferite mijloace de comunicare media.

Se economiseste astfel timp pretios, pierdut pe zecile de pagini de pe internet cu case de avocatura si recomandari de avocati, fara sa cunosti toate detaliile care te intereseaza. Pe Avocat365 gasesti pentru fiecare avocat un profil complet cu toate datele specifice profesiei si ariei de activitate, fiind simplu sa-si dai seama daca exista posibilitatea unei colaborari productive.

Conceptul de avocat online si promovarea pe internet a imaginii avocatului au devenit puncte de interes pentru cei care profeseaza in acest moment. Iar prin platforma nou lansata, avocatii si casele de avocatura isi pot dezvolta rapid o imagine online, fara sa-si bata capul cu chestiuni administrative. Clientii sunt si ei multumiti, pentru accesul pe care il au la o baza de date cu avocati de top, in toate ariile de expertiza si cu experiente diverse in domenii cu aplicabilitate cotidiana si nu numai.

 

 

Adauga un comentariu