Actualitate

Ploaia a pus stăpânire pe municipiul Iași! Străzile sunt în pericol de a fi inundate – FOTO/ VIDEO

Publicat: 19 iul. 2021
Potrivit meteorologilor, vremea va continua să rămână instabilă până la mijlocul acestei săptămâni.

Luni, 19 iulie, în jurul orei 18, ploaia a pus stăpânire pe municipiul Iași. Potrivit meteorologilor, vremea va continua să rămână instabilă până la mijlocul acestei săptămâni.

La scurt timp, și grindina și-a făcut apariția, fapt ce i-a determinat pe ieșeni să se adăpostească. Din nefericire, sistemul de canalizare a cedat în fața averselor însemnate, mai multe străzi din oraș fiind inundate. De asemenea, circulația tramvaielor a fost blocată, acestea fiind în imposibilitate de a mai urca pe panta spre Colegiul National.

Codul portocaliu rămâne în vigoare până mâine, 20 iulie, la ora 10.00.

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo, în Iași, în perioada 19-25 iulie 2021. În toată această perioadă, în județ vremea va fi ușor instabilă, cu șanse de precipitații, dar și cu valori de peste 30 de grade Celsius în termometre. Ieșenii vor avea parte și de perioade cu vânt puternic, dar și cu umiditate ridicată

Prognoza meteo la începutul săptămânii în Iași

Astăzi, 19 iulie 2021, vremea la Iași va fi cuprinsă între o minimă de 20 de grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Se pot înregistra averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de ridicate, vântul va sufla în rafale spre seară, în timp ce umiditatea aerului va fi destul de ridicată.

Marți, 20 iulie 2021, vremea la Iași se va menține închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 26 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Vremea va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 26 de grade Celsius. Se pot înregistra averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, pot apărea din nou averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Cum va fi vremea în Iași la mijlocul săptămânii?

Miercuri, 21 iulie 2021, vremea la Iași va fi ceva mai frumoasă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 25 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate.
Joi, 22 iulie 2021, vremea la Iași va fi în general frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 26 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute. Spre seară, vremea va fi destul de plăcută, vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată. ANM anunță și faptul că vremea se va încălzi în continuare.

Valori ridicate în termometre spre finalul săptămânii

Vineri, 23 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 27 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Seara, vremea la Iași se va menține plăcută, vântul va continua să sufle slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului se va menține ridicată.

Sâmbătă, 24 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de temperaturi cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Și spre seară, vremea la Iași se va menține plăcută, fără precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.
Duminică, 25 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Comentarii
 • Ce face în acest timp Rajac?
  Nimic. Numește în funcții cheie prieteni, rude, cumnați, odrasle ,amante. De exemplu dir. Mihăilescu si-a numit fiul șef canalizare Iași. Ce știe dl Mihăilescu și fiul acestuia despre canalizarea din Iași?
  Nimic. Apa trece-pietrele rămân.
  La fel și salariile personalului. Cu cât ești mai apropiat de conducerea unității cu atât ai leafa ma i mare sau chiar foaaarte mare.
  Somn ușor consiliului județean Iași.

 • Hai Chirica, ce le mai promiti de data asta iesenilor ?
  De fiecare data la o astfel de ploaie stai cu buza umflata.
  Noroc de Apavital ca mai misca ceva ceva, ca in rest …

Adauga un comentariu