Local

Politehnica Iaşi a încheiat la egalitate primul meci amical

Publicat: 15 ian. 2020

Politehnica Iaşi a făcut remiză albă. Echipa din Copou a încheiat cu scorul de 0-0, primul meci amical disputat în cantonamentul din Antalya, împotriva albanezilor de la FK Kukesi.

Căpitanul echipei Cosmin Frăsinescu, în debutul părții a doua, Răzvan Grădinaru, pe final, după un șut din alergare, au fost la originea celor mai importante ocazii ale “alb-albaștrilor”.

În formula de start propusă de Mircea Rednic și-a făcut loc un jucător aflat în probe, Kevin Luckassen, pe parcurs fiind introduși și Răzvan Gradinaru, respectiv Linas Klimavicius.

Următorul meci amical al formației noastre – Poli vs SumQayit – va avea loc sâmbătă, 18 ianuarie.

Politehnica Iași: Rusu, Onea, Frăsinescu, Mihalache, A. Radu, Popadiuc, Breeveld, Passaglia, Luckassen, Platini și F. Cristea.

Rezerve: Târnovanu (46′, a ieșit D. Rusu), Grădinaru (46′, a ieșit Platini), Șerban (62′, a ieșit R. Andrei), Klimavicius (57′, a ieșit Breeveld), A. Cristea (46′, a ieșit K. Luckassen), Horșia (46′, a ieșit F. Cristea) și Zaharia (75′, a ieșit Popadiuc).

Nu au fost prezenți pe teren: Axinte, M. Omoh (antrenament separat), respectiv Gallego, care a acuzat dureri la genunchi.loading...

Adauga un comentariu